3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
The Bird Yellow · MÉS QUE MÚSICA
The Bird Yellow · MÉS QUE MÚSICA

The Bird Yellow · MÉS QUE MÚSICA

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
EXCLUSIU
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Guitarra, veu, paraules i silenci. Aquests són els elements amb els que juga aquest jove barceloní de només 22 anys amb nostàlgia d'altres èpoques i altres mons. The Bird Yellow és el projecte musical en solitari del cantautor Gerard Vidal Barrena. Els seus temes remeten al més pur indie-folk anglosaxó i beuen de les arrels de la música americana; estan compostos per melodies pausades, veu profunda i trencada, i lletres personals i íntimes. Auto-editant i produint el seu primer treball The Bird Yellow (2016) comença a fer petits concerts íntims a cases particulars i, poc a poc, comença a pujar als escenaris d'arreu de Barcelona i rodalies donant-se a conèixer dins l'esfera underground. El seu directe fins al moment era en solitari, però després de gravar el seu segon treball amb banda ¿aquest cop sota l'ala del segell discogràfic Delirics (Picap SL)¿ ha incorporat als músics Òscar Garrobé (baix), Toni Llull (bateria) i Pol Batlle (guitarra).

A inicis de 2018 surt a la venda el seu sorprenent àlbum debut 'Little Kids'. Onze temes que recullen el moment vital d'aquest músic: l'interval entre la infància i l'edat adulta. El viatge iniciàtic d'un jove artista cap a la plena maduresa existencial; i també la seva carta de presentació que, amb un talent inusual per la seva edat, ens trasllada al seu univers propi: una mena de ¿limbo" que es presenta amb una pàtina de melancolia i tecnicolor.

* Torna el Més que Música, el cicle de trobades que et dóna l'oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L'objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Entre març i maig, tindran lloc al Museu Europeu d'Art Modern les vetllades que combinen l'entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música.

ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Concerts TRESC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX