3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Whoope Hopers

Whoope Hopers

  • Nova Jazz Cava - Terrassa
12€
10,20€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La matinada de diumenge la Nova Jazz Cava es trasllada als anys 20 i 30, el moment de màxim esplendor del swing, la vessant més popular i ballable del jazz. I ho farà recreant l'ambient de les mítiques sales de ball com el Savoy o el Cotton Club de Nova York on es ballava el lindy hop, el charleston o el balboa.

Amb un repertori que emula les famoses orquestres de músics de l'època com Jimmy Lunceford, Red Nichols, Quincy Jones, Count Basie o Duke Ellington, els Whoope Hoppers són capaços de proposar als balladors de swing -hoppers- la millor excusa per cremar les soles de les sabates. La formació, essencialment formada per músics terrassencs, desplegarà una amalgama de músiques amb diverses lectures i sensibilitats, gràcies a la intergeneració dels músics que formen el grup i amb una poderosa veu femenina, la de la prometedora cantant rubinenca Carolina Alabau.

El concert s'emmarca en el 12è Jazz Terrassa Swing Stage que discorre per diversos escenaris de la ciutat amb una oferta variada de concerts, sessions pedagògiques, ball social i xerrades.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Ptge. Tete Montoliu s/n
08222 - Terrassa

Nova Jazz Cava
Ptge. Tete Montoliu s/n, 08222 Terrassa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les teves entrades amb descompte a través del web del tr3sc.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX