3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Bitty McLean + Koers · Black Music Festival
Bitty McLean + Koers · Black Music Festival

Bitty McLean + Koers · Black Music Festival

  • LA MIRONA - Salt
13€
8€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

BITTY MCLEAN

Quan el cantant britànic d'ascendència jamaicana Bitty McLean va debutar discogràficament a principis dels noranta i va entrar alguns hits als top ten musicals del Regne Unit, molt pocs havien sentit parlar d'aquell xicot baixet de vint anys que col·laborava puntualment amb UB40. Ara, vint-i-cinc anys més tard, són molts els seguidors del lovers rock i del reggae que coneixen a aquest artista que vàrem descobrir amb les seves excel·lents versions de clàssics de Fats Domino o The Shirelles. I això ha succeït no solament perquè entrés a llistes comercials aquells dies o perquè actues al costat de noms com Simple Red o els ja citats UB40, sinó també perquè des de llavors s'ha dedicat a retre homenatge als sons més clàssics del reggae, el lovers rock o el rocksteady jamaicà dels anys daurats de Treasure Isle o a reverenciar a llegendes com The Skatalites, Desmond Dekker o Tommy McCook, donant-li un color més modern al seu so.

El seu treball es pot gaudir a discos com "Soul To Soul" (2003), "Made In Jamaica" (2007), "Movin On" (2009) -produït a Kingston al costat dels referencials Sly & Robbie-, "The Taxi Sessions" (2013) o el seu Ep "Heart, Mind & Soul" (2015), però no tenim cap dubte que la seva veu s'aprecia i emociona encara més en concert.


KOERS

Eren molts els que esperaven el debut discogràfic de Koers, una de les bandes revelació del reggae del nostre territori i un dels noms que, sense dubte, s'han convertit en imprescindibles pels afeccionats al gènere. I aquest disc es titula "Unbroken", un treball cantat meitat en anglès i meitat en català, on la banda explora diferents gèneres jamaicans (del reggae al dancehall), afegint la rítmica de l'afrobeat o l'esperit del pop, dotant d'un aire molt actual i modern a la seva proposta.

A tot això li hem de sumar la càlida i expressiva veu de Kelly Isaiah, el cantant nigerià d'aquest grup de Lleida, que va arribar a la ciutat amb la seva família quan tenia dotze anys. Escoltar en concert cançons com "Caminar per l'aire" o "Fins al final" al Black Music Festival i contagiar-nos del seu missatge positiu ens resultarà d'allò més senzill. I aquest és només el principi de Koers.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Blues/Soul/Gospel

ADREÇA

C/Amnistia Internacional s/n
17190 - Salt

LA MIRONA
C/Amnistia Internacional s/n, 17190 Salt

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX