3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ferran Palau + Mark Fry & Friends

Ferran Palau + Mark Fry & Friends

  • Cafè del Teatre de l'Escorxador - Lleida
12€
50%
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

FERRAN PALAU

Un dels més brillants cantautors nostrats que hem pogut disfrutar en dècades, Ferran Palau ens presentarà el seu nou i lluent tercer àlbum en companyia de la seva sempre efectiva banda. No hem pogut treure l'aigua clara de per ón van els trets amb aquest nou disc encara, però confiança cega per aquest favorit de la casa.

MARK FRY & FRIENDS

L'any 1972 Mark Fry era un jovenet anglès de només 20 anys que, com gairebé tots els de la seva generació, havien passat l'adolescència escoltant la fornada de bandes de folk-rock que al Regne Unit van tallar el bacallà cap a finals dels anys 60 i primers dels 70. Molts d'ells ja han passat per l'escenari del MUD amb anterioritat, com els Fairport Convention, Magna Carta, Strawbs entre altres.

Aquell any, en Mark enregistrava, i editava curiosament a Itàlia ón va fer cap durant uns mesos, el seu llegendari àlbum ¿Dreaming with Alice", desapercebut al seu moment i que amb els anys va assolir l'estatus de disc de culte seguint el camí dels seus grups admirats. ¿Dreaming with Alice" és una grandiosa obra de folk psicodèlic, amb aires pastorals i orientals. I ara en Mark interpretarà el disc en (gairebé) la seva integritat 45 anys després, juntament amb un grapat de temes del seu darrer treball acompanyat del seu quintet.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/Roca Llaurador 3
25003 - Lleida

Cafè del Teatre de l'Escorxador
C/Roca Llaurador 3, 25003 Lleida

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les entrades a la web del TR3SC i paga-les a taquilles

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX