3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Yann Tiersen
Yann Tiersen
Yann Tiersen

Yann Tiersen

  • Teatre-Auditori Sant Cugat - Sant Cugat del Vallès
36€
32€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Nascut a Brest, França, Yann Tiersen segueix atraient a un públic cada cop més gran amb les seves composicions minimalistes i la creació de melodies difícils d'oblidar. Gairebé sempre carregat amb un violí o un piano, la seva música s'ha pogut escoltar en pel·lícules de culte del cinema europeu com ara Amélie o Good Bye, Lenin.

Superdotat musical des de la seva més tendra infància, amb una gran facilitat per al multinstrumentalisme, Tiersen va créixer influït per peces clàssiques però també pel rock i la chanson que es desenvolupava al seu país durant la segona meitat del segle passat. De forma natural, sorgirien les seves primeres composicions, concretades en el seu primer àlbum, La valse des monstres (1995), que tindria continuïtat al cap d'un any amb Rue des cascades, on apareix la seva primera cançó vocal, que es podria escoltar en La vida somiada dels àngels, la pel·lícula d'Erick Zonca.

Després d'uns inicis en què va aprofundir en les seves influències musicals i en què va buscar nous horitzons, al 2001 li va arribar l'aplaudiment general del públic amb la banda sonora del film Amélie, una fita culminant per a Tiersen, que es nodria dels seus treballs anteriors per a mostrar tot el seu potencial al món.

Tot i ser molt donat a les col·laboracions, ja sigui amb orquestres com amb intèrprets solistes que poses veu a les seves composicions, el francès es presenta a Pedralbes per a oferir un espectacle directe i sincer, íntim, acompanyat d'un piano i d'un violí, en què, a mode d'antologia, recordarà les melodies que l'han convertit en un autor de culte.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Pl. del Centre Cultural, s/n
08195 - Sant Cugat del Vallès

Teatre-Auditori Sant Cugat
Pl. del Centre Cultural, s/n, 08195 Sant Cugat del Vallès

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX