fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
E.V.A. amb T de teatre

E.V.A. amb T de teatre

  • Dissabte 24 de febrer | 20:00h
  • Teatre Joventut - L'hospitalet De Llobregat
22
25%
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

E.V.A.

Autor. Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique Direcció, Julio Manrique Intèrprets: Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico, Àgata Roca

El dolor pot prendre mil i una formes, des de la física fins a l'espiritual. Ens ho expliquen les quatre protagonistes d'aquesta peça teatral en forma de comèdia dramàtica. Amb l'acrònim E.V.A. es coneix l'escala visual analògica del dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte determinat. I E.V.A. és, també, el títol d'una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre ens conviden a reflexionar sobre el dolor.

Ens parlen de la poètica que de vegades l'acompanya i ens presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d'escola: Una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l'E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l'Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s'ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.

Les integrants de T de Teatre, que enguany celebren vint-i-cinc anys de trajectòria, són les encarregades de compartir amb el públic els dolors diversos que pateixen aquestes dones.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 24 de febrer, 20:00h

ADREÇA

c/ Joventut, 4-10
08904 - L'hospitalet De Llobregat


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades amb descompte a la web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
24
febr.
E.V.A. amb T de teatre
20:00 h Teatre Joventut
L'hospitalet De Llobregat
E.V.A. amb T de teatre
20:00 h Teatre Joventut - L'hospitalet De Llobregat

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;