3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Steven Munar and the Miracle Band + The Lazy Lies - Curtcircuit 2017

Steven Munar and the Miracle Band + The Lazy Lies - Curtcircuit 2017

  • Be Good - Barcelona
10€
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

STEVEN MUNAR AND THE MIRACLE BAND
Steven Munar
 va iniciar la seva carrera artística a finals dels vuitanta i no ha parat de fer música des de llavors. Amb més de 25 anys de trajectòria musical, Steven Munar ha format part de bandes com els mítics The Tea Servants, The Lunatics, The Walk o The Miracle Band, fins que l'any 2003 va emprendre la seva carrera en solitari.
Ha ofert més de 600 concerts en sales i festivals d'Espanya i actualment es troba gravant un nou disc que presentarà en exclusiva a Curtcircuit.
Un home que creu fermament en l'essència de la seva música sense fer massa cas al pas del temps i fidel al seu característic estil de folk britànic.

THE LAZY LIES
Van debutar l'any 2016 amb el disc que sempre havien volgut fer i que oferiran en el marc de Curtcircuit 2017. De nom homònim, és tota una declaració d'intencions formada per deu temes influenciats per la qual ells consideren la millor època de la música pop.
La banda dota a cada cançó d'un univers propi, jugant amb harmonies de veus, guitarres elèctriques de dotze cordes o una secció rítmica amb groove.
The Lazy Lies són capaços d'evocar la sensualitat d'artistes com Nancy Sinatra, els ritmes de The Kinks, el positivisme de The Zombies o la psicodèlia de The Byrds, conservant una essència pròpia que els fa especials.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Sancho de Ávila, 78
08018 - Barcelona

Be Good
Sancho de Ávila, 78, 08018 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX