3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Buhos + No Konforme - Curtcircuit 2017

Buhos + No Konforme - Curtcircuit 2017

  • Apolo - Barcelona
8€
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

BÚHOS
Búhos
 presentarà ¿Barcelona s'il·lumina", l'últim concert de la gira ¿El Temporal".
Després de dos anys sense parar de fer concerts pels Països Catalans Búhos aturen màquines i ens brinden una nit molt especial a la Sala Apolo de Barcelona. Serà l'última oportunitat per gaudir del directe dels penedesencs aquest 2017 en una nit que promet emocions fortes i que comptarà amb moltes col·laboracions.
Els Búhos sonen a rock tropical, cançons optimistes i alegres compostes moltes vegades a la platja de Calafell, les seves lletres estan carregades d'un fort rerefons reivindicatiu.
Fan música festiva i popular, temes per cantar i ballar però sense oblidar el seu fort caràcter polític i reivindicatiu amb un missatge de lluita i transgressor a través de la música.

NO KONFORME
No Konforme
més que un projecte musical és una manera de viure. Aquesta banda de punk rock va sorgir entre l'asfalt i els carrers del vell Madrid l'any 2006 com a resposta al formiguer d'idees dels seus tres integrants i les seves ganes de viure el rock dia a dia.
La igualtat, la crítica a la violència de gènere, la vida al barri o les injustícies quotidianes, són algunes pinzellades de la temàtica de les seves lletres; sempre emmarcades en el compromís social i en les vivències personals de cadascun que enriqueixen encara més les seves composicions.
Amb tres discos publicats i més de 200 concerts realitzats, No Konforme segueixen en la carretera, propera parada: la Sala Apolo de Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX