3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Calígula

Calígula

  • Teatre Auditori de Granollers - Granollers
28€
15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Suetoni, un escriptor romà que és un dels mestres del gènere biogràfic del món antic, va deixar per a la posteritat un retrat del tercer emperador romà, Gai Juli Cèsar August Germànic, que ha passat a la història amb el seu sobrenom infantil: Calígula. L'escriptor Albert Camus, un dels autors imprescindibles de la França del segle xx i premi Nobel de Literatura el 1957, va partir d'aquest retrat per tal de crear una peça teatral que és, de fet, un conjunt d'obres integrades en una de sola. El seu protagonista s'enfronta a l'absurd de l'existència (un dels temes clau en l'obra de Camus) després de la mort de la seva amant i germana, Drusil·la, i en un intent de demostrar la mortalitat i la infelicitat dels éssers humans, sotmet els seus súbdits a tota mena d'horrors i persecucions.

 

Pablo Derqui interpreta el paper protagonista. L'actor ja havia treballat amb Mario Gas en la posada en escena de La muerte de un viajante, obra d'Arthur Miller, i l'any següent va passar pel Grec interpretant la peça de Neil LaBute Coses que dèiem avui. Gas, que a més de ser un director de teatre vinculat al Grec Festival de Barcelona des de la primera edició és actor i director de cinema i òpera, ha signat més d'un centenar de muntatges, gràcies als quals ha rebut tota mena de premis, entre els quals un premi Butaca, el Premi Nacional de Teatre, diversos premis Max i un Ciutat de Barcelona en la modalitat d'Arts Escèniques.

FITXA TÈCNICA

AutoriaAlbert Camus
DireccióMario Gas
Direcció d'escenaPaco Azorín
Durada105min aprox.
Intèrprets:Pablo Derqui Borja Espinosa Pep Ferrer Mónica López Pep Molina Anabel Moreno Ricardo Moya Bernat Quintana i Xavier Ripoll

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

C. Torras i Bages, 50
08401 - Granollers

Teatre Auditori de Granollers
C. Torras i Bages, 50, 08401 Granollers

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
Dimecres, dijous i divendres de 17 h a 19.30 h, i una hora i mitja abans de cada espectacle

Compra les entrades a la web del recinte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX