3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Les danses hongareses · Concerts Clàssics l'Escala-Empúries

Les danses hongareses · Concerts Clàssics l'Escala-Empúries

  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
18€
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"Ens van oferir una nit musical perfecta". "Els pianistes amb una cultura del so poc comuna...". "Els dos italians posseeixen un verdader impuls gitano...". ¿El duo pianístic Schiavo-Marchegiani mostra com pot arribar a ser d'emocionant fer música junts."

El Duo Schiavo-Marchegiani és apreciat per la crítica internacional i el públic pel seu estil personalíssim, la naturalitat del discurs musical, la bellesa del so, la intensitat i el poder aclaparador de les seves interpretacions.

Paral·lelament a la seva individual i intensa activitat de solistes, des de l'any 2006, Sergio Marchegiani i Marco Schiavo formen un duo pianístic dels més actius i dinàmics de l'escena italiana i internacional. Han dut a terme centenars de concerts per tot el món, a les sales de concerts més prestigioses: Sala Gran del Carnegie Hall de NovaYork,la Gran Sala de la Filharmònica i del Konzerthaus de Berlín,el Saló Daurat del Musikverein i el Konzerthaus Gran Hall de Viena, Laeiszhalle d'Hamburg, Beethoven-Haus, a Bonn, Rudol num i Smetana Hall a Praga, Suntory Hall de Tòquio,Teatre Solís de Montevideo i també a Roma, París, Zuric, So a, Moscou, Sant Petersburg, Montreal, Washington, Ciutat de Mèxic, Sao Paulo Brasil, Bakú, Astana, Hong Kong, Bangkok, Singapur, etc.

Han actuat amb les principals orquestres com la Simfònica de Berlín, l'Orquestra Simfònica de Budapest, l'Orquestra Simfònica de Nova York, l'Orquestra Simfònica de l'Estat de Mèxic, les Orquestres de Cambra de la Ciutat de Mèxic i Madrid,l'Orquestra Filharmònica de l'Estat d'Azerbaidjan i Tailàndia Filharmònica.

El 2013 debuta al prestigiós Festival de Ravello, interpretant el Concert per a dos pianos i orquestra K.365 de Mozart.Al Dvorak Hall a Praga van interpretar un concert amb l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Praga, transmès en directe a nivell nacional per Ràdio 3,i en diferit per la RAI Ràdio 3 al programa "El concert del matí". També van enregistrar per a les emissores de ràdio i televisió nacionals de Mèxic, Bulgària, Rússia,Alemanya i Hong Kong.

+ info

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX