3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Modernisme rus · Festival Internacional de Música de S'Agaró

Modernisme rus · Festival Internacional de Música de S'Agaró

  • Església de S'Agaró - S'agaro
21€
25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ANTONIO SORIA, vioiloncel

Natural d'Albacete, Antonio Soria comença els seus estudis musicals des de ben petit al Conservatori de la seva ciutat natal, on finalitza amb matrícula d'honor el Grau Professional en l'especialitat de violoncel sota la direcció d'Antonio Ballester.

Primer violoncel de l'Orquestra Simfònica del Conservatori d'Albacete entre els cursos 2009-2013 actua en escenaris com el Palau de la Música de València interpretant concerts de Haydn, Vivaldi i Boccherini. Participa en les trobades de la Filharmònica Cervantes, actuant al costat de solistes de talla internacional. El 2015 accedeix a la JOGV (Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana), i el primer de la seva especialitat en el procés de selecció, on rep classes dels cellistes Dimitri Tsirin i Rafal Jeziersky.

El 2015 és seleccionat per participar a l'Eastern Music Festival de Greensboro, a Carolina del Nord (EUA), on rep classes de Lynn Harrel, Neal Cary, Julian Schwarz i Amy FrostBaumgarten, i John Fadial, i interpreta sota la direcció dels directors Grant Cooper, Eric García, José Luis Nuovo i Gerard Schwarz, multitud de programes simfònics amb obres de Mahler (Sinfonias núm. 1 i 7), Stravinsky (El Cant del Rossinyol), etc.

ANTONIO SORIA, piano

Concertista i professor superior de piano, música de cambra i orgue va rebre la base de la seva formació musical al C.S.M. del Liceu de Barcelona i el C.N.R. de Bordeaux (França), sota la direcció de Ramon Coll i Francis Chapelet. Mestres com Vlado Perlemuter, Mª João Pires, Joaquín Achúcarro o Germaine Mounier, van influir de manera destacada en la seva carrera, així com els pianistes Walid Akl, Alexis Weissenberg i Alicia de Larrocha.

Recentment ha estat seleccionat per accedir al cos de catedràtics, amb destinació al Conservatori Superior d'Astúries. També és membre del jurat de nombrosos Concursos Internacionals de Piano.


PROGRAMA:

1a PART

S. Rachmaninov (1873-1943)
Sonata en sol m. Op. 19 (1901)
I. Lento - Allegro moderato
II. Allegro scherzando
III. Andante
IV. Allegro mosso

2a PART

N. Miaskovski (1881-1950)
Sonata nº 2 en la m., Op. 81 (1948-49)
I. Allegro moderato
II. Andante cantabile
III. Allegro con spirito

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Església de Sagaró
17248 - S'agaro

Església de S'Agaró
Església de Sagaró, 17248 S'agaro

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX