fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita guiada al Recinte Modernista de Sant Pau
Visita guiada al Recinte Modernista de Sant Pau
Visita guiada al Recinte Modernista de Sant Pau

Visita guiada al Recinte Modernista de Sant Pau

  • Consulta les sessions
  • Recinte Modernista de Sant Pau - Barcelona
18-12€
20%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'espai expositiu del Pavelló de Sant Salvador permet viatjar per la història de la medicina a Barcelona i per la trajectòria d'una de les institucions sanitàries més antigues d'Europa: des del primer hospital unificat al Raval l'any 1401, el de la Santa Creu, fins al segle XXI.

La planta superior de l'edifici aprofundeix de manera singular en la figura i obra de Lluís Domènech i Montaner, centrant-se en tres aspectes troncals del geni modernista: l'erudit, l'arquitecte i l'ideòleg. També hi ha disponible un espai de consulta on el visitant pot augmentar el seu coneixement sobre la institució gràcies a una taula interactiva, llibres, publicacions i documents històrics de l'Arxiu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau que han estat digitalitzats. El Pavelló de Sant Salvador és l'inici d'un recorregut recomanat pels espais exteriors del Recinte Modernista, uns jardíns que reprodueixen el model de ciutat-jardí ideat a principis del segle XX. Tot passejant-hi, podreu gaudir de la bellesa exterior de les edificacions. Cúpules, cobertes, façanes, escultures i vitralls són els elements més destacats.

A més, es pot accedir al Pavelló de Sant Rafael, on es pot contemplar el seu interior tal i com es va concebre a principis del segle XX. També es pot recórrer els túnels que comuniquen els diferents edificis pel subsòl i visitar els espais patrimonials més representatius del Pavelló de l'Administració.

L'itinerari recomanat pot variar en funció de la disponibilitat d'espais.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Visites guiades

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX