fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ahora todo es noche
Ahora todo es noche
Ahora todo es noche
Ahora todo es noche

Ahora todo es noche

  • del 20 de setembre al 15 d'octubre
  • Teatre Romea - Barcelona
fins a 28€
12€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Todo el que está en la Gloria y en la Luz mendiga.
(León Bloy)

Es van tornar invisibles, tan acostumats com ja estem a veure'ls, dormitant als vestíbuls de les estacions i aeroports, remenant en els contenidors d'escombraries, fent cua als menjadors benèfics... Els veiem tan llunyans i amb prou feines la quantitat d'una mensualitat ens separa d'ells. Els llançats per la borda de les seves destinacions, els nàufrags a la foscor d'un món hostil. De vegades en silenci creuen la nostra consciència, encara que els evitem com el petó del leprós, perquè la seva pobresa ens interpel·la: Qui creu que té alguna cosa per sempre?

Aquests captaires deixen les seves petjades en les cendres de la vida, conserven les brases d'una flama antiga, una fúria davant el temps, que d'alguna manera els entronitza; reis sense regne; l'home desterrat entre escombraries, sense més llum que l'esperança d'una mirada des del cel. Qui no ha demanat caritat per alguna cosa alguna vegada?

Liquidació d'existències, aquestes consagrades al teatre, conscient que la nit s'acosta, i que lluny de la complaença, segueixen despullant el seu estil de qualsevol retòrica, de qualsevol vestidura estètica, buscant perviure en la tensió i el risc de la creació, que segueix reflexionant en el que han estat les seves constants: les devastacions del temps, la crítica a la desertització espiritual, l'escenari com a setge vivencial.

Aquí hi ha l'univers d'una companyia, les seves ferides i cicatrius, seva el seu desarborat imaginari, la seva esquinçada veu, els seus personatges desnonats. Eco de litúrgia, tints esperpèntics i regust de tragèdia, un humor pertorbador i un compromís poètic insubornable. Els peus en els clàssics i la mirada en l'horitzó de noves formes de parlar a l'ànima de cada home. Tradicionals i rupturistes, contradicció viva, contracorrent sempre, passió de quatre dècades pels escenaris del món: La Zaranda, teatre inestable d'enlloc, compleix quaranta anys al fons del temps.

FITXA TÈCNICA

AutorEusebio Calonge
DirectorPaco de la Zaranda
Durada120min aprox.
Intèrprets:Gaspar Campuzano Enrique Bustos i Francisco Sánchez

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/Hospital 51
08001 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 20 de setembre al 15 d'octubre

Horari:

de dimecres a divendres a les 20:30h

Dissabte a les 18h i 20:30h

Diumenge a les 18:30hHorari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h a una hora abans de l'inici de la funció

Funcions del 10 al 15 d'octubre50% de descompte 

Resta de funcions: 20% de descompte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;