fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La gata sobre el tejado del Zinc caliente

La gata sobre el tejado del Zinc caliente

  • Auditori de Cornellà - Cornellà De Llobregat
19€
50%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La família Pollit, en un angoixant i calorós estiu a la fi dels anys 50, es reuneix per celebrar l'aniversari del patriarca de la família, de l'avi. Sota la mirada i els diàlegs de tots els personatges s'aconsegueix despullar l'ànima de tots ells reflectint les ambicions, els interessos i les falses aparences.

Un ex esportista alcohòlic de dubtosa condició sexual, una dona apassionada i enamorada que no dubtarà a treure les seves afilades ungles de gata per defensar el que és seu, un matrimoni ambiciós i preocupat per l'herència, una àvia il·lusionada que intenta mantenir la pau de la família i un patriarca aombrat per la possibilitat de sofrir càncer, posen veu a un dels textos més apassionants i esquinçadors de Tennessee Williams.

La companyia ¿Corenllà Teatre" de l' Auditori de Cornellà, porta aquest gran clàssic del segle XX a escena en la versió de la seva última revisió pel propi autor, on la importància de la paraula i la tenacitat dels seus personatges pels seus propis interessos, reflecteix el poder de l'escriptura d'aquest genial dramaturg i la seva forma de criticar l'actitud i la societat que li envolta.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà De Llobregat

Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà De Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades amb descompte a la web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX