3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Nota 79
Nota 79
Nota 79
Nota 79

Nota 79

  • Nota 79 - Barcelona
Varis
15%-35%
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

La música en directe és la principal oferta del Nota79. S'hi programen, d'entrada, tres concerts per setmana de música moderna (estils tan diversos com swing, jazz, blues, soul, manouche, pop, rock,¿) i un concert de música clàssica al mes.

Els dijous a les 22:00h serà el torn dels Discover-ups: Amb aquesta finalitat s'organitzarà al Nota79 el concurs `Discover-up'. Aquestes vetllades comptaran amb l'actuació de grups emergents del panorama musical català que trepitjaran el Nota79 per primer cop. La banda guanyadora podrà enregistrar un EP, rodarà un videoclip, tenir distribució digital i, fins i tot, gaudir d'una residència de 6 mesos als concerts del Circuit79.

De fet, uns dels objectius de la sala és esdevenir un espai de trobada entre el món educatiu i el món professional, una plataforma de promoció tant per a joves artistes i estudiants de música, com per bandes emergents o noms ja consolidats, del panorama musical català actual.

Els divendres i dissabtes a les 22h00 tindrem la nostra programació d'artistes residents i de concerts premium. La programació vol recollir el bo i millor dels músics de casa nostra i no estarà lligada a un estil concret. També vol acollir aquells artistes internacionals que puguin fer parada al Nota79 dins de les seves gires.

Diumenges a les 19h00 serà el torn de la clàssica. Una programació de recitals de piano i guitarra així com de petites formacions de cambra on el cant líric també hi serà protagonista.

El Nota79 està situat al carrer Vallirana número 79, entre plaça Lesseps i plaça Molina al bell mig del barri del Farró.
Vine a provar els nostres cocktails i a gaudir d'una vetllada única. Repetiràs!


Consulta la programació: Aquí

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Carrer de Vallirana 79 08006 Barcelona
08006 - Barcelona

Nota 79
Carrer de Vallirana 79 08006 Barcelona, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX