3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Rosana · Sons del Món

Rosana · Sons del Món

  • Plaça de la Basílica - Castelló d'Empúries
20-30€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Amb la música al cap des que té ús de raó i una guitarra a les mans per acompanyar la seva poesia sensible i enèrgica, la canària Rosana segueix acumulant èxits gràcies al seu estil apassionat. El seu somriure perenne torna als escenaris per a presentar el seu darrer treball, "En la memoria de la piel" (2016), que no ha sortit de la llista dels discs més venuts del país des de la seva publicació . Onze cançons inèdites en les que l'artista torna a obrir-nos la porta a la seva ànima musical, reivindicant el gust per les petites coses, l'imperceptible, allò que, al cap i a la fi, és el que més importa.

Manté, per tant, la fidelitat a aquells principis que ja van quedar establerts en el seu triomfal debut, "Lunas Rotas" (1996), que la va elevar a una velocitat mai abans vista a Espanya, incloent cançons com ara "El Talismán", "A fuego lento" o "Si tú no estás", èxits instantanis la qualitat dels quals queda demostrada per la seva pervivència a través dels anys en els cors del públic espanyol i llatinoamericà.

El seu ritme fresc, la seva veu portentosa i el seu esperit positiu van traspassar fronteres, i aquest àlbum de debut es va arribar a publicar en més de 30 països. Una bona prova de la màgia que es viu en els seus directes són els seus discos en viu, l'un inclòs a "De casa a las ventas", amb 18.000 persones que es deixen endur pels seus èxits més coneguts, i, l'altre, dins "Marca Registrada".

El seu espectacle en viu és pur folk-pop mestís carregat d'energia que renova completament i omple de positivitat a l'espectador que s'hi entrega. Sensacions que queden per sempre a la memòria de la pell.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Plaça de la Basílica, Castelló d'Empúries
17486 - Castelló d'Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX