3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Mercadante Rehder Battaglia Trio - Nota 79
Mercadante Rehder Battaglia Trio - Nota 79

Mercadante Rehder Battaglia Trio - Nota 79

  • Nota 79 - Barcelona
5€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La bona salut que gaudeix el tango a Catalunya ha estat des de sempre un interessant objecte d'anàlisi per a diversos especialistes.
La trobada entre excel·lents músics i intèrprets del tango amb un públic exigent i obert a noves propostes, ha permès que el més arquetípic dels gèneres musicals del Riu de la Plata desenvolupi una trajectòria sòlida i madura a Barcelona, ??enriquida amb matisos propis.

 En aquesta trajectòria, que amb el pas dels anys esdevé en història, hi ha figures que sempre estan tensant l'experiència de la música. I per exercir aquesta tensió, recorren a un altre nivell de trobada: el dels gèneres. Així, hem pogut gaudir de subtils romanços entre el tango i el flamenc o la bossa nova. Però està més un tercer nivell de trobada, que és el que es produeix per l'inevitable frec dels que marquen la referència obligada del gènere, a través de qualitat, virtuosisme, treball, trajectòria, innovació, constància i presència escènica. I és aquest últim nivell de trobada el que permetrà veure en un escenari a Sandra Rehder al costat de Marcelo Mercadante (bandoneó) i Gustavo Battaglia (guitarra).

Una trobada saludable, virtuosa i històrica.


Incloent en la selecció tangos, milongues i valsos, el repertori compta amb obres de Celedonio Flores, Carlos Gardel, Aníbal Troilo, Homero Manzi, Enrique Cadícamo, Eladia Blázquez, Astor Piazzolla.

També compta amb obres d'autors contemporanis com Alfredo Rubín o Pau Fraguela i a més, composicions pròpies del trio i lletres de Sandra Rehder.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

Carrer de Vallirana 79 08006 Barcelona
08006 - Barcelona

Nota 79
Carrer de Vallirana 79 08006 Barcelona, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Obertura de portes: 21h00
  • Inici del concert: 21h30

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX