3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
19è Voll-Damm Festival Jazz Vic
19è Voll-Damm Festival Jazz Vic
19è Voll-Damm Festival Jazz Vic
19è Voll-Damm Festival Jazz Vic
19è Voll-Damm Festival Jazz Vic

19è Voll-Damm Festival Jazz Vic

  • Jazz Cava - Vic
8-10€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Del 4 al 14 de maig, Vic serà epicentre de les noves tendències del jazz i les músiques improvisades!

Les noves tendències del jazz i la música improvisada es tornen a donar la mà en la 1à edició del Voll-Damm Jazz Festival Vic. Qualitat artística, experimentació i risc són algunes de les característiques de les propostes que es poden sentir al Voll-Damm Festival Jazz Vic, punt de trobada dels apassionats del jazz més experimental. Amb un espai idoni per escoltar els concerts (La Jazz Cava), el Festival és un punt de descoberta de noves sonoritats, un motor d'impuls per noves formacions i una experiència jazzística d'alta volada pel públic. Aquesta 19a edició compta amb bandes capdavanteres en l'àmbit internacional, així com estrenes i presentacions de noves formacions i de discos acabats de sortir del forn.

Com cada any, també hi haurà cabuda pels representants de les noves generacions jazzístiques, necessàries per al manteniment del bon futur de la creació de casa nostra. L'emblemàtic local de La Jazz Cava és, sens dubte, un espai idoni per escoltar amb intensitat i proximitat els artistes que passaran per Vic del 4 al 14 de maig. I a fora, l'escenari Voll-Damm de la plaça del Carbó tornarà a esdevenir un aparador i un altaveu per a tothom que, de manera gratuïta, vulgui descobrir les propostes musicals més innovadores.

Per molt jazz!

 

CONCERTS AMB AVANTATGE TR3SC:

ELIAS STEMESEDER
Dijous 04/05 (22h) - La Jazz Cava
Amb una reconeguda trajectòria com a sideman al costat de Jim Black (amb qui el vam poder veure al Festival el 2015), John Zorn, Greg Cohen, Robert Landfermann i Philipp Gropper, el jove pianista austríac Elias Stemeseder ha centrat recentment la seva carrera als concerts de piano solo. Una proposta que ens portarà per paisatges sonors de delicat lirisme expressiu, però també per passatges contundents plens d'energia.

BILIANA VOUTCHKOVA I VASCO TRILLA
Dissabte 06/05 (21h) - La Jazz Cava
La violinista búlgara Biliana Voutchkova i el reconegut bateria barceloní Vasco Trilla uneixen forces per primera vegada al Voll-Damm Festival Jazz Vic, després de coincidir en el prestigiós Mòzg Festival a Bydgoszc (Polònia) i gràcies a la iniciativa del crític polonès Andrzej Nowak (Spontaneous Music Tribune). El concert, que constarà s'enregistrarà per ser editat al segell polonès Multikulti/Spontaneous Music Tribune Series.

THE LIVE REMIXERS FEAT. BOB MARLEY
Dijous 11/05 (21h) - La Jazz Cava
Portar l'esperit de les remescles (els remix) a la música en directe. Aquest és el principal objectiu de The Live Remixers, un projecte de jazz fusió i funk format per músics d'arreu de Catalunya i les Illes Balears. Al Festival el grup oferirà un repertori de cançons de Bob Marley arranjades totalment de nou, passades pel seu filtre més personal i cantades pel propi Marley.

UNDERPOOL 5
Divendres 12/05 (22h) - La Jazz Cava
Sota el títol 'UnderPool 5' s'hi troba la cinquena entrega de la sèrie numerada del segell barceloní Underpool. En aquestes produccions es convoca directament a l'estudi un grup de músics i cada un d'ells aporta originals composats expressament per a l'ocasió que, un cop enregistrats, formen part del disc editat per UnderPool 5.

 

+ info: www.festivaljazzvic.cat

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Rbla. dels Montcada, s/n
08500 - Vic

Jazz Cava
Rbla. dels Montcada, s/n, 08500 Vic

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les tves invitacions via web TR3SC i recull-les a taquilles.
Existències limitades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX