3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita exclusiva a 'Teresines. 25 anys' amb La Cubana - Sorteig
Visita exclusiva a 'Teresines. 25 anys' amb La Cubana - Sorteig

Visita exclusiva a 'Teresines. 25 anys' amb La Cubana - Sorteig

  • Teatre Coliseum - Barcelona
GRATUÏT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Participa-hi

DESCRIPCIÓ

La companyia apura últimes setmanes al Teatre Coliseum amb 'Gente Bien. El musical'. Entre funcions uns guies de luxe ens guiaràn per l'exposició de la mítica sèrie de televisió "TERESINA S. A.": Mont Plans i Jordi Milan.

Aquesta exposició instal·lada en primer pis del teatre conté una selecció entranyable de l'utillatge, el vestuari i perruques originals que es van utilitzar a la sèrie, així com una selecció de fotografies del rodatge, maquetes i planells de l'escenografia, sense oblidar els famosos "pedidos" que les "Teresines" treballaven clandestinament al seu pis amb l'ajuda dels seus veïns.

L'entrada a l'exposició és gratuïta i està pensada especialment per als fans i seguidors de la sèrie i de La Cubana. L'exposició romandrà oberta fins diumenge 7 de maig (de 17h fins a les 20:30h) (just abans de les representacions de "Gente Bien. El musical").

US INFORMEM TAMBÉ:

Que La Cubana, ja en la recta final de les seves representacions de ¿Gente Bien. El musical" al Teatre Coliseum, obsequiarà amb els DVD's de la sèrie "TERESINA S. A." a totes les persones que assisteixin a les funcions de ¿Gente Bien. El musical" entre els dies 23 d'abril fins el dia 7 de maig. Han vist "Gente Bien. El musical" més de 150.000 espectadors i se n'han fet 200 funcions.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Gran Via de les Corts Catalanes, 595
08007 - Barcelona

Teatre Coliseum
Gran Via de les Corts Catalanes, 595, 08007 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Participa al concurs a través del Facebook del TR3SC o, en cas que no utilitzis xarxes socials a través de correu electrònic (comunicacio@tresc.cat)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX