fb
Casablanca amb orquestra

Casablanca amb orquestra

Teatre Tívoli - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Projecció del mític clàssic de Hollywood Casablanca en V.O.S.E amb l'evocadora música de Max Steiner interpretada en directe per l'Orquestra Camera Musicae dirigida per Tomàs Grau.
Després de molts anys el cinema torna al llegendari Teatre Tívoli, on es va estrenar la pel·lícula Casablanca l'any 1946.
Aquesta projecció en pantalla gran és amb una còpia especial sense música, ja que aquesta serà interpretada en directe per una orquestra de més de 60 músics per tal que el públic pugui escoltar aquesta banda sonora immemorial com mai abans s'ha pogut escoltar.
Considerada per molts com una de les millors històries d'amor mai filmades, Casablanca va guanyar 3 Oscars i la cançó "As times goes by" és una de les més emblemàtiques i interpretades de la història de Hollywood.
El Teatre Tívoli va ser un dels cinemes amb més glamur de la Barcelona del segle passat i per la seva pantalla hi van passar les millors estrenes, aquesta és una oportunitat única per a reviure l'experiència dels grans cinemes de principi de segle passat i gaudir d'una projecció impressionant amb el so d'una orquestra simfònica en directe.
Aquest mes de maig, emocionat amb el cinema, la música i l'esplendor del Tívoli.

CONDICIONS

Venda d'entrades sense descompte

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Idioma: V.O.S.E

Horari: A les 20.30

Horari Taquilles: De 17 a 21 h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació