fb

El test

Club Capitol - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Aquest és el dilema al que s'enfronten l'Hector i la Paula un matrimoni amb problemes econòmics. El Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.
La decisió que ha de prendre el nostre matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l'instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més.
El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre...
CONDICIONS

Venda d'entrades sense descompte

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Sala: Club Capitol - Pepe Rubianes
Direcció: Cristina Clemente
Actors: Sergio Caballero Clàudia Costas Carme Poll i David Vert

Dates: Del 24 de maig a l'11 de juny

Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació