fb
Maya Jane Coles

Maya Jane Coles

Razzmatazz - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

La vida ha canviat radicalment per la jove britànica Maya Jane Coles; aquests darrers anys, havent punxat a la mateixa Tate Modern, formant part del Top 10 de Djs de Resident Advisor consecutivament el 2011 i 2012, i punxant al llarg i ample de tot el món.
En els últims 24 mesos, per fer-nos idea del seu impacte en els mitjans, ha aparegut a la portada de 14 revistes de vuit països diferent, incloent Mixmag (UK), Village Voice (USA), Trax (França), Groove (Alemanya) i Vicious (Espanya), al costat de la cobertura de diverses revistes com Vogue, Nylon, Rolling Stone o Men 's Health.

Un impacte massiu que ve d'una tècnica impecable en les seves djs set, un estil inconfundible, únic en la seva faceta de productora musical, amb el seu àlbum de debut de 2013 Comfort. Un disc amb col·laboracions de Karin Park o Kim Ann Foxman que acabaria de posicionar-la com una de les principals figures de la música electrònica mundial. Un actiu que no ha passat desapercebut per a figures mundials com Gorillaz o Massive Attack, que han reclamat els seus serveis com remixer.

CONDICIONS

  • Entrada amb consumició inclosa.
  • Obertura de portes: 01h00

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació