fb
Maranta

Maranta

Sidecar - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Maranta és un grup de cinc músics del Vallès Oriental que contra vent i marea intenta portar un missatge optimista i ple de vitalitat, ple d'unes cançons a ritme de rock, reggae, ska i hip-hop. Entre aquests components, la química va ser instantània i els temes van ser naixent de manera natural a força de tendències musicals que tots tenien en comú, creant així una música barrejada i fusionada que donaria pas a un estil propi, l'estil Maranta.

El 2015 Maranta van presentar el seu àlbum de debut Ordenando el Ruido, un projecte que podria definir com pop rock contemporani, però amb influències d'estils tan diversos com elreggae, ska, hip hop, R'n'B, samba i un llarg etcètera que la banda fusiona sempre buscant l'originalitat i la coherència. 
L'any 2017 presenten el seu nou projecte, A Hora que mostra l'evolució del grup cap a una fusió de ritmes més intensa. Les seves cançons desprenen dinamisme, qualitat, poesia i bon rotllo, i així ho demostren en el seu directe potent i molt festiu. El principal orgull de Maranta és el d'aportar un repertori que el públic pot gaudir tant per la força de la banda i la varietat dels temes, com per les seves lletres, carregades de poesia.

La seva energia en el directe els ha portat a actuar en nombrosos festivals i festes majors i compartir escenari amb grans grups com Els Catarres, Lax n 'Busto, Green Valley, Bongo Botrako, Itaca Band, Che Sudaka, D'Callaos, etc ...

Maranta dóna nom a una planta que creix en les més adverses condicions a la selva amazònica. Aquesta planta és encara venerada pels indígenes de la zona per la seva força, vigor i singularitat. I aquest és l'esperit de Maranta.

CONDICIONS

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació