3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
#VisàVisTR3SC amb Sandra Balsells i Torre del Veguer
#VisàVisTR3SC amb Sandra Balsells i Torre del Veguer
#VisàVisTR3SC amb Sandra Balsells i Torre del Veguer

#VisàVisTR3SC amb Sandra Balsells i Torre del Veguer

  • Dijous 27 d'abril
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
EXCLUSIU 5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SANDRA BALSELLS

Sandra Balsells és una reconeguda fotoperiodista catalana. El seu treball de fotoperiodista es focalitza a la zona dels Balcans, on durant més de deu anys ha documentat el desmembrament de l'antiga Iugoslàvia per a diversos mitjans nacionals i internacionals.

El seu treball va ser premiat l'any 2006 amb el Premi Ortega y Gasset. També ha realitzat nombrosos reportatges en països com Israel, Palestina, Mèxic, Romania, el Canadà, Cuba, Moçambic, Haití o Itàlia (Sicília).

La seva experiència en conflictes bèl·lics li ha permès participar en una cinquantena d'exposicions individuals i col·lectives, i la seva obra forma part de diverses col·leccions privades i públiques. És autora del recull fotogràfic Balkan in memoriam (Blume, 2002), i coautora del llibre Montreal Metropole vue par 30 grands reporters (Aux Yeux du Monde, 2000).

En els últims anys ha comissariat projectes expositius com Latidos de un mundo convulso (Lunwerg-Caja Madrid, 2007) i Desapareguts (CCCB, La Casa encendida i MUSAC, 2011).

 

TORRE DEL VEGUER

Torre del Veguer és un dels cellers més singulars del món vinícola, situada en un enclavament idíl·lic a Sant Pere de Ribes (Barcelona, ??DO Penedès). Familiar, de producció artesanal, Torre del Veguer és un mas fortificat del 1359, on s'elaboren vins de qualitat a partir de vinyes ecològiques.

Aspiren a l'excel·lència en tot el procés, des de la vinya a la comercialització. Els vins de Torre del Veguer ja van ser premiats amb la Medalla d'Or a l'Exposició Universal de Barcelona del 1888. Respectant l'estructura medieval i la reforma efectuada al segle XIX, des de 1995 s'han incorporat noves i modernes instal·lacions per elaborar els vins seguint les tendències del mercat.

Les vinyes de Torre del Veguer són 100% ecològiques des de 2016, i es troben envoltant el celler amb el Mar Mediterrani com a teló de fons. Com a resposta davant el possible canvi climàtic, aposten per una vinya d'alta muntanya, i l'any 2008 van iniciar un innovador projecte plantant les varietats Riesling i Pinot Noir al Pirineu Català (Bolvir de Cerdanya). Torre del Veguer ha estat pionera en la plantació de vinya a la vall de la Cerdanya.

També cal destacar l'últim projecte de 2016, anomenat "Jeronimus". Vinifiquen sobre pedra en un dipòsit del 1413 construït i utilitzat pels Monjos Jerònims, que es van establir a Torre del Veguer, i allí elaboraven el seu propi vi. Amb aquesta experiència han recuperat una antiga tradició de la casa i el nou vi els permetrà donar a conèixer el llegat històric de Torre del Veguer.

 

Patrocina: Ibercaja i DO Penedès
Col·labora: MEAM, Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's

FITXA TÈCNICA

Durada1h i 15', aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb el patrocini d'Ibercaja i DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu MEAM, la Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's.
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX