3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Jonathan Griffith Singers
Jonathan Griffith Singers
Jonathan Griffith Singers

Jonathan Griffith Singers

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
10€ - 25€
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

The Jonathan Griffith Singers, és un conjunt compost per cantants de tota Nord Amèrica fundat el 1987, que ha deixat la seva insígnia internacionalment. En els últims anys, el Dr. Griffith ha liderat a Singers a aclamats tours des de Paraguai i Argentina, fins a la República Popular de la Xina interpretant Karl Jenkins 'The Armed Man', una missa per la Pau a Pequín i Xangai; així com a Pisa, Itàlia. El Dr. Griffith i the Jonathan Griffith Singers, van viatjar a Turquia al juny de 2013, actuant en l'aclamat oratori turc Yunus Emre per A. Adnan Saygun a Istanbul amb la Cemal Resit Rei Orchestra i a Ankara i Es kisehir amb Presidential Orchestra convidats per l'agència governamental TURKSOY. El Mestre Griffith va guanyar el Premi Americà a Direcció en la divisió d'orquestra professional en l'any 2014.

Jonathan Griffith va fer el seu debut en direcció a Carnegie Hall el 1989 i des de llavors ha dirigit més de 65 actuacions en Carnegie Hall i en Lincoln Center.Además de les principals obres del repertori clàssic, s'inclouen importants premieres de Karl Jenkins Stabat i Te Deum; Sergei Taneyey the Reading of Psalm; Milos Bok Missa Solemnis; Luigi Boccherini, Nadales i Eugène Goossens, re-orquestració de Handel El Messies, així com premieres mundials d'Eric Funk, Seymour Bernstein i Robert Convery.

El mestre Griffith a més ha conduït crèdits entre els quals s'inclouen: Mormon Tabernacle Choir a Salt Lake City, Manhattan Philarmonic i New England Symphonic Ensemble, tots dos a Carnegie Hall; The European Simphony Orchestra a Espanya; Bohuslava Martinu Philharmonia i Philharmonia Chorus, Virtuosi Pragensis Chamber Orchestra, Karlovy Vary Symphony Orchestra, i Dvorák Chamber Orchestra, a la República Txeca; i Bialystok State Philharmonic a Polònia així com nombroses orquestres regionals i cors al voltant d'Estats Units.

El 1992 naixia l'European Symphony Orchestra sota la direcció de Cristian Florea. La finalitat d'aquesta orquestra és reunir músics de diferents escoles i nacionalitats per oferir al públic una música universal. Instrumentalistes romanesos, alemanys, francesos i espanyols, entre ells alguns professors i molts joves intèrprets, formen aquesta agrupació. Stefan Ruha, Daniel Podlovski, Ioan Fernbach, Mircea Neamt Gilovan, Miltiade Nenoiu i Olga Iorkova són alguns dels solistes amb els que han col·laborat.


G. Verdi: Requiem

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Jonathan Griffith Singers (USA)
Orquestra Simfònica Europea (Barcelona)
Jonathan Griffith director

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Vàlid per a totes les localitats

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX