3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sessió 6.4.3.
Sessió 6.4.3.
Sessió 6.4.3.

Sessió 6.4.3.

  • 27 d'abril de 2017
  • Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
15,5€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Amb la Sessió 6.4.3 es donarà inici al Festival Dansat 2017. Aquest espectacle consitirà en una sola funció on es podrà veure quatre peces de quatre companyies diferents en un programa mixt.

En aquesta Sessió 6.4.3. hi participarà el Colectivo Lamajara, Los Moñekos, Vero Cendoya i Iron Skulls.

*En tots els casos es tracta de fragments de peces completes.

Festival Dansat 2017

Del 27 d'abril a l'1 de maig arriba el Festival Dansat 2017, el festival de dansa contemporània de Barcelona. El festival serà de nou el reflex d'una aliança entre creadors del món de la dansa a Catalunya i el SAT!.
Sis companyies ens mostraran els seus treballs, sis companyies amb les quals el SAT! buscarà sinèrgies durant els propers dos anys per afavorir la creació i difusió de la dansa.

Mireu, sentiu, viviu el seu moviment!


Labranza - Colectivo Lamajara
El paisatge del camp portat a la geografia del cos. Labranza és el reflex del camp, de la seva gent i del seu dia a dia, ple de vitalitat humana. Un lloc per a la contemplació de la identitat rural de cadascú de nosaltres. Una mirada sobre la relació existent entre ¿home-camp" i ¿ballarí-cos"¿ Què ens uneix? Què ens separa?

We-ding! - Los Moñekos
Estrena! Dues núvies es troben, cara a cara, vestides de blanc, i a la mateixa església. <<¿ Has dit Mariano?>> Doncs sí¿resulta que es casen amb la mateixa persona, en Mariano. A ritme de reggaetón, amb lliga i vel, aquestes dues núvies amb barba lluitaran per la seva presa¿hi haurà casori?
Miquel Fiol, Premi de la Crítica 2017 al millor intèrpret de dansa masculí

C.O.S - Vero Cendoya
C.O.S és un crit de socors, una reflexió sobre la situació de bloqueig en la qual es troben milers de persones en els camps de refugiats de Grècia. Vero Cendoya presenta en primícia un extracte de la peça que s'estrenarà en el Festival Sismògraf 2018.
"Crec que buscaré altres déus perquè m'ajudin a vèncer-lo i m'alliberin. Un Déu valent i més poderós, un Déu que em tracti bé i que no em castigui ni em pessigui, que no em cridi ni m'atormenti quan estic somniant que sóc lliure; un Déu que potser no existeixi en aquesta petita illa ni en el que anomenem ¿món"."
La tempesta de William Shakespeare.

Kintsugi - Iron Skulls Co.
Kintsugi
és una tècnica japonesa de reparació d'objectes del s.XV i també una filosofia que planteja que les fissures i les reparacions formen part de la història d'un objecte i no s'han d'amagar. Lluny d'això, ajuden a embellir l'objecte deixant a la vista la seva transformació i el seu passat. Interessats en els nous llenguatges i en els límits del moviment, Iron Skulls Co experimenten aquí amb la tècnica, bellesa i imperfecció de la dansa.

FITXA TÈCNICA

Durada70 minuts
Intèrprets:

Labranza - Colectivo Lamajara

Concepte creació i interpretació: Daniel Rosado Paloma Hurtado i Reinaldo Ribeiro / Direcció: Colectivo Lamajara & Pieldearena / Música original: Marcelo Lastra / Disseny de llums: Horne Horneman / Assistència artística: Arantza Lopez / Vestuari: Ariel Zalazar / En coproducció amb Festival Sismògraf 2017 / Amb el suport de: Beca a la investigació i creació OSIC 2016 (Generalitat de Catalunya) / Ajuntament de Mataró.

We-ding! - Los Moñekos

Idea i direcció: Los Moñekos / Intèrprets: Sarah Anglada i Miquel Fiol / Música: versions de La Marxa Nupcial / Vestuari: Pronovias Transnovias / Catering: Z-Jonz / Management: Raül Perales.

C.O.S - Vero Cendoya
Direcció: Vero Cendoya / Creació musical: Adèle Madau

Kintsugi - Iron Skulls Co.

Direcció i coreografia: Iron Skulls Co. / Intèrprets: Adrián Vega Diego Garrido Moisés Moe Agnés Salas i Hector Plaza ¿Buba"/ Música: Willy Barleycorn / Producció: Iron Skulls Co / Col·laboracions: Fira Tàrrega & Ramon Llull.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

c/ Neopàtria, 54
08038 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 27 d'abril de 2017

Horari: A les 20:30h.

*Després de la funció us convidem a un col·loqui amb les companyies

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX