#VisàvisTR3SC amb Cesc Gelabert i Sumarroca
- Dijous 18 de maig
- Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
- SUBSCRIPTOR
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
CESC GELABERT
Cesc Gelabert és un ballarí i coreògraf català, de renom internacional i pioner de la dansa contemporània a Espanya.
Juntament amb Lydia Azzopardi, és fundador i director de la Gelabert-Azzopardi Companyia de Dansa des del 1985.
Al llarg de la seva carrera, Cesc Gelabert ha rebut diversos guardons, com la Medalla d'Or al Mèrit en les Arts Escèniques i el Premi Nacional de Dansa del Ministeri de Cultura d'Espanya; el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya; el Premi Ciutat de Barcelona (1987 i 2005); el Premi Max de les Arts Escèniques al Millor Coreògraf i al Millor Intèrpret Masculí de Dansa (2004 i 2005); el The Herald 2004; i l'Angel Award del Festival Internacional d'Edimburg, entre els més destacats.
SUMARROCA
Gràcies a la seva professionalitat i capacitat d'innovació, Sumarroca pot crear els millors i més sorprenents vins i caves.
Actualment, Sumarroca compta amb 464,8ha que li permeten proveir els cellers del 100% del raïm que necessiten per a l'elaboració de vins i caves. D'aquesta manera, els cellers aconsegueixen controlar tota la cadena de producció, des del cultiu i la verema fins a la fermentació, el cupatge, el filtratge i l'embotellament. En cada etapa, s'apliquen els criteris més adequats per a una millora contínua de la qualitat.
Sumarroca desenvolupa projectes d'investigació per obtenir vins i caves de gran personalitat i caràcter. Alhora, es mantenen la proximitat, el bon servei i el tracte personalitzat propis d'un celler d'aquestes dimensions. L'objectiu de l'empresa no se centra en la producció a gran escala ni en competir amb els cellers de més gran volum. Sumarroca treballa constantment en la línia d'una més gran qualitat de producció, de serveis i de gestió ambiental. En aquest sentit, el celler posseeix les certificacions ISO 9001:2008, fet que els assegura un control total de la qualitat. Destaca la cura per una viticultura respectuosa i l'esforç per la recuperació de zones boscoses dins de les finques.
Patrocina: Ibercaja i DO Penedès
Col·labora: MEAM, Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
Web TR3SC
ADREÇA
C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb el patrocini d'Ibercaja i DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu MEAM, la Cooperativa Plana de Vic i Pulltap's
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX