fb

Walk & Wine TR3SC

Mas Vicenç - Cabra Del Camp
 
 
51 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

FUIG DELS TÒPICS I ATREVEIX-TE AMB UNA NOVA FORMA D'ENOTURISME!

La WALK & WINE és la proposta d'enoturisme sostenible i innovador de Mas Vicenç, un dels cellers més actius de la DO Tarragona. Es tracta d'una combinació perfecta d'esport, vins i gastronomia que ens permet conèixer les terres on es cultiva el raïm, veure quines varietats s'hi treballen, quin tipus de sòls hi trobem i, a més, ens obsequia amb la possibilitat de fer maridatges enmig de la naturalesa.

 

La WALK & WINE inclou:

- A les 10:00h, benvinguda a Mas Vicenç i presentació de l'activitat.

- Un instructor expert en marxa nòrdica duu a terme l'explicació tècnica de l'activitat esportiva juntament amb el lliurament dels bastons.

- Inici de la ruta entre les vinyes de Mas Vicenç amb un tècnic de la família vinatera. Durant el recorregut s'expliquen les característiques de les vinyes (varietats, tipus de sòl, climatologia, etc.), a banda de comentar diverses notes culturals del territori.

- En dos punts del Walk & Wine condicionats adequadament, es realitzen dos maridatges amb els vins del celler i l'especialitat del xef del restaurant convidat a la jornada. En cada edició participa un restaurant diferent del territori, que ofereix el millor de la seva cuina i permet degustar la creativitat dels cuiners amb més prestigi de la zona.

- En finalitzar la ruta, s'arriba de nou a Mas Vicenç, on es fa un recorregut per les instal·lacions del celler i un tast comentat dels vins i l'oli d'oliva de Mas Vicenç.

El recorregut és d'uns 4km, sense grans desnivells ni dificultats, pensat perquè participants de totes les edats el puguin realitzar sense cap tipus de sobreesforç.

 

DINAR TR3SC MARIDAT AMB VINS DE MAS VICENÇ

Per acabar d'assaborir una jornada única, tindrem l'opció de gaudir d'un dinar maridat amb vins de Mas Vicenç, en el qual ens acompanyarà en Xavi Ferré, el jove sommelier del celler.

Aquesta festa gastronòmica tindrà lloc al restaurant Masia del Pla, i comptarem amb una sala exclusiva per a socis del TR3SC.

CONDICIONS

W&W Adult: 18€
W&W Infantil (de 6 a 18 anys): 10€
W&W + Dinar maridat Adult: 43€
W&W Infantil + Dinar (de 6 a 18 anys): 25€

Es recomana dur calçat còmode.
Als menors d'edat se'ls oferirà most en lloc de vi.
El preu no inclou transport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 4h aprox.

Presentació: Exclusiu

Dates: Diumenge 14 de maig

Horari:
Walk & Wine: de 10:00h a 14:00h - Punt de trobada: Mas Vicenç
Dinar: a les 14:15h - Restaurant La Masia del Pla

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació