fb

Festival'Era 2017

MASIA DE CAN GASCONS - Llagostera
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

FESTIVAL'ERA, 12 HORES DE FUSIÓ ENTRE MÚSICA I NATURALESA

Vols viure una experiència rural de música alternativa i electrònica? En un entorn natural envejable, trobem la Masia Can Gascons a Llagostera, una masia del segle XVI que el dissabte 22 de juliol emplaça un dels esdeveniments més originals i atractius de l'equador de l'estiu.

El Moritz Festival'Era aposta per la comoditat de l'espectador, un recinte amb encant, dimensions reduïdes i un cartell amb artistes nacionals i internacionals que seria impossible veure en un entorn bucòlic d'aquestes característiques. Aquest festival "fet a mà" es desmarca de la resta de programacions en viu amb un concepte tan simple com oferir la màxima proximitat entre públic i artista. Compartint camí amb senderistes i ovelles actuarà fins a una dotzena d'artistes que formaran part d'aquesta experiència única i amb tanta personalitat.

Per acabar d'arrodonir la vetllada, aquest singular festival comptarà amb una variada oferta gastronòmica de menjar ecològic de "km 0" acompanyat de diferents food-trucks de primer nivell i on també podreu gaudir de l'experiència de "fer el vermut" gràcies a Espinaler.

Horari: de les 16h fins a les 6h. Per facilitar l'anada i tornada, l'organització posa a disposició dels assistents un servei de autobusos a preu reduït des de Barcelona i un autobús llançadora gratuït des de l'estació de tren de Caldes de Malavella al recinte. Càmping i pàrquing GRATUÏTS.

CONDICIONS

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Programa:
Consulta la programació a www.festivalera.com

Dates: Dissabte 22 de juliol

Horari: A partir de les 16:30h

Punts de Venda:
A través de Koobin

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació