3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Vidart Priorat 2017
Vidart Priorat 2017
Vidart Priorat 2017
Vidart Priorat 2017

Vidart Priorat 2017

  • Dissabte 29 d'abril
  • Perinet Winery - Morera de Montsant, la
20€
17€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una experiència per als 5 sentits, dins del marc de la Fira del Vi de Falset.

Arriba la segona edició del VIDART PRIORAT, un tast organitzat pels cellers de la zona nord del Priorat. Una trobada per donar a conèixer les particularitats dels vins d'aquesta zona de la DOQ Priorat, amb un terrer marcat per l'alçada i la localització més continental de la regió. Atributs que resulten en vins elaborats amb una maduració més lenta i una verema més tardana, que permet elaborar vins de gran qualitat ben estructurats i amb molta força expressiva.

VIDART és una fusió entre vi, gastronomia, música, art i paisatge amb la participació d'artistes, productors i cuiners de la demarcació que ens conviden al gaudi en la combinatòria dels sentits, sempre vinculant la idea de terrer com a teló de fons. Vins, gastronomia, música i art amb D.O. en un entorn inspirador, les faldes del riu Siurana en front la Serra del Montsant.

La programació inclou un concert a la sala de botes de Camins Blancs, la formació de Paula Caminals (veu) i Carles Blanch (tiorba i guitarres). És una formació especialitzada en música vocal i instrumental del mediterrani. El seu repertori està format per peces d'arrel popular de tradició oral, així com música escrita dels segles XVI i XVII. En els seus concerts es poden sentir cançons de pandero, polifonia vocal o música instrumental d'autors com Gaspar Sanz i Girolamo Kapsberger.

L'altre plat fort és una exposició retrospectiva d'Eduard Duran; pagès, vinater i pintor de Porrera que desplega en el seu treball pictòric una particular i naïf visió del paisatge del Priorat. Costers de vinya, racons silenciosos de carrers perduts en el temps, ametllers sobirans i endormiscats. Les seves aquarel·les són una partitura musical que interpreta el pas de les estacions dels seus camins quotidians. De fons reconeixem els cims de Porrera, el Tossal, el Molló i les Sentius.

Per amenitzar el tast, la música anirà de la mà del dj i melòman Golfo De Guinea amb els seus vinils rescatats dels racons més inhòspits del planeta. Rare grooves, latin, afrobeat fins al funk, ritmes amb molt de flow, músiques amb ànima.

En l'apartat gastronòmic, Cuina d'Arrel desplegarà el seu ideari: cuina que beneficiï a la nostra salut, respecti a la vida, redueixi els gasos efecte hivernacle i sigui sostenible, sense deixar de ser innovadora, artística, sadollant, a més de satisfer totes les nostres necessitats nutricionals i gustatives.

 

Organitza: Burgos Porta, Celler els Cups, Celler Roca de les Dotze, Celler Ametller, Celler Pasanau, Genium Celler, La Conreria de Scala Dei, Mas d'en Just, Perinet Winery, Tane Vins, Terres de Vidalba.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Ctra. de Poboleda T-702, Km. 1,6
43361 - Morera de Montsant, la

Perinet Winery
Ctra. de Poboleda T-702, Km. 1,6, 43361 Morera de Montsant, la

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

L'entrada inclou:
   - 3 tapes
   - Degustació d'11 vins de gran qualitat
   - Copa de regal
   - Concert de música clàssica a la sala de barriques

Menors entre 6 i 16 anys: 6,8€ (inclou tapes i concert)
Menors de 6 anys: gratuït

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX