fb

2017 Festival Jardins de Pedralbes

Jardins Palau Reial de Pedralbes - Barcelona
 
 
339 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Del 5 de juny al 15 de juliol, Barcelona acollirà la cinquena edició del Festival Jardins de Pedralbes, una de les cites imprescindibles de l'estiu de Barcelona

Des del dilluns dia 3 d'abril a les 10h del matí i fins el dimecres dia 5 d'abril a les 10h, a través del web del TR3SC, podràs comprar les entrades del Festival Jardins de Pedralbes 2017 amb avantatge.

Però no badis: la promoció estarà activa només 48 hores!

Com cada any arriben als emblemàtics Jardins de Pedralbes grans noms de tots els estils, des de clàssics, passant pel pop, fins a l'electrònica. Artistes que mai passen d'època, artistes consolidats del moment actual i també activitats per a tots els membres de la família.

Rufus Wainwright, La Locomotora Negra, Kool & The Gang, Noa y Pasión Vega, Dia de la Música en Família, Michael Bolton, India Martínez, Ludovico Einaudi, MANEL, Belle & Sebastian, The Beach Boys, Tony Bennett, 2 Cellos, Kris Kristoferson, Birdy, Gipsy Kings, SoundEAT, Rosana, Sting, Broadway & West End Divas, Jarabe de Palo, Air, Yann Tiersen, Roger Hodgson, Juan Luís Guerra, Art Garfunkel i Gérard Depardieu

CONDICIONS

  • Promoció del 10% de descompte només disponible durant 48h.
  • Venda d'entrades amb descompte a partir de dilluns 3 d'abril a les 10h fins dimecres 5 d'abril a les 10h.
  • Un cop exhaurides aquestes 48h, les entrades es podran comprar sense descompte.
  • Abans de realitzar la compra, verifica que el descompte s'hagi aplicat correctament abans de finalitzar el procés de compra.
  • No s'admeten canvis o devolucions un cop comprades les entrades.

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: festivals

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació