fb
Raphael

Raphael

Palau Sant Jordi - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Loco por Cantar, nom de la gira de llançament d'aquest disc, presenta un Raphael totalment rejovenit i pletòric.

El seu repertori s'actualitza amb cançons compostes per artistes de noves generacions com Iván Ferreiro, Vanessa Martí, Manuel Carrasco, o el seu amic Enrique Bumbury. Empès pel seu fill Manuel, el cantant de Linares, de 73 anys, ha demanat la col·laboració d'aquests joves artistes perquè li componguin els temes del seu nou disc. Infinitos Bailes inclou també composicions de Pau López, Dani Martín o Rozalen.

La gira per Espanya començarà a l'abril, i arribarà a Catalunya a l'octubre. L'actuació al Palau Sant Jordi serà la primera oportunitat del públic català per veure a Raphael interpretant aquests temes en directe. Les cançons especialment compostes per a ell seran l'eix de l'actuació, però l'artista correspondrà a la fidelitat del seu públic i no oblidarà incloure en el concert seus grans èxits de sempre.

CONDICIONS

  • Venda d'entrades sense descompte.
  • Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació