3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Dúo Dinámico

Dúo Dinámico

  • Gran Teatre del Liceu - Barcelona
23€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Dúo Dinámico és sens dubte el duo més important de la nostra música des dels seus començaments en els anys 60. Amb una carrera de grans èxits, són un referent i una llegenda de la nostra música pop.

El 9 de setembre de 1959 Emi-Odeón va publicar un EP de quatre cançons; Recordándote, Cowboy, Alone i Little darling, va ser el primer disc del Dúo Dinámico.

Després vindrien grans èxits com Quisiera ser, Eres tú, Somos jóvenes, Quince años, Bailando el twist, Lolita twist, Como ayer, Balada gitana, La, la, la, Mari Carmen, Amor amargo, Amor misterioso, Esos ojitos negros, Amor de verano, Perdóname i més recentment Resistiré, cançó emblemàtica del Dúo que ja és un himne per a molts i que anima a superar qualsevol difícil situació.

Tots aquests grans èxits, entre molts altres, i la seva gran tasca com a autors i productors per a grans artistes -Julio Iglesias entre ells-, avalen i confirmen l'extraordinària carrera professional i la gran importància en la història de la música pop com a autors i intèrprets de Manuel de la Calva i Ramón Arcusa.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

La Rambla, 51-59
08002 - Barcelona

Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Venda d'entrades sense descompte.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX