fb

Maridatge TR3SC: Maridatge de xocolata amb caves

Cal Feru - Sant Sadurni D'anoia
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Un sorprenent maridatge de diferents xocolates de Simon Coll amb una acurada selecció de caves.

Durant l'activitat s'explicarà l'origen i l'elaboració de la xocolata i es provaran diferentes estils d'elaboració de xocolates. Aquestes xocolates es degustaran amb 4 estils diferents de cava per gaudir així del maridatge d'aquests dos productes tan reconeguts de Sant Sadurní. Taller impartit per Xavier Roig, finalista al concurs millor sumiller en Cava d'Espanya 2015.

Xocolata Amatller, nascuda a Barcelona el 1797, és la marca més antiga de xocolaters a nivell nacional. El 1972, la marca va ser adquirida per Xocolates Simon Coll, una empresa familiar de fabricació de xocolates des de 1840 amb seu a Sant Sadurní d'Anoia. Xocolata Amatller combina avui modernitat i tradició.

Taller impartit per: Mestres xocolaters de Simon Coll i el sommelier Xavi Roig.
CONDICIONS

Aforament màxim de 20 persones

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 2h, aprox.

Dates: Divendres 31 de març

Horari: A les 20:00h

Punts de Venda: WEB TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació