3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Maridatge TR3SC: Maridatge de xocolata amb caves
Maridatge TR3SC: Maridatge de xocolata amb caves
Maridatge TR3SC: Maridatge de xocolata amb caves
Maridatge TR3SC: Maridatge de xocolata amb caves
Maridatge TR3SC: Maridatge de xocolata amb caves

Maridatge TR3SC: Maridatge de xocolata amb caves

  • Divendres 31 de març
  • Cal Feru - Sant Sadurni d'Anoia
20€
17€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Un sorprenent maridatge de diferents xocolates de Simon Coll amb una acurada selecció de caves.

Durant l'activitat s'explicarà l'origen i l'elaboració de la xocolata i es provaran diferentes estils d'elaboració de xocolates. Aquestes xocolates es degustaran amb 4 estils diferents de cava per gaudir així del maridatge d'aquests dos productes tan reconeguts de Sant Sadurní. Taller impartit per Xavier Roig, finalista al concurs millor sumiller en Cava d'Espanya 2015.

Xocolata Amatller, nascuda a Barcelona el 1797, és la marca més antiga de xocolaters a nivell nacional. El 1972, la marca va ser adquirida per Xocolates Simon Coll, una empresa familiar de fabricació de xocolates des de 1840 amb seu a Sant Sadurní d'Anoia. Xocolata Amatller combina avui modernitat i tradició.

Taller impartit per: Mestres xocolaters de Simon Coll i el sommelier Xavi Roig.

FITXA TÈCNICA

Durada2h, aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

WEB TR3SC

ADREÇA

Diputació, 51
08770 - Sant Sadurni d'Anoia

Cal Feru
Diputació, 51, 08770 Sant Sadurni d'Anoia

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Aforament màxim de 20 persones

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX