Maridatge TR3SC: Maridatge de xocolata amb caves
- Divendres 31 de març
- Cal Feru - Sant Sadurni d'Anoia
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Un sorprenent maridatge de diferents xocolates de Simon Coll amb una acurada selecció de caves.
Durant l'activitat s'explicarà l'origen i l'elaboració de la xocolata i es provaran diferentes estils d'elaboració de xocolates. Aquestes xocolates es degustaran amb 4 estils diferents de cava per gaudir així del maridatge d'aquests dos productes tan reconeguts de Sant Sadurní. Taller impartit per Xavier Roig, finalista al concurs millor sumiller en Cava d'Espanya 2015.
Xocolata Amatller, nascuda a Barcelona el 1797, és la marca més antiga de xocolaters a nivell nacional. El 1972, la marca va ser adquirida per Xocolates Simon Coll, una empresa familiar de fabricació de xocolates des de 1840 amb seu a Sant Sadurní d'Anoia. Xocolata Amatller combina avui modernitat i tradició.
Taller impartit per: Mestres xocolaters de Simon Coll i el sommelier Xavi Roig.FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
WEB TR3SC
ADREÇA
Diputació, 51
08770 - Sant Sadurni d'Anoia
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Aforament màxim de 20 persones
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX