fb

Incognito Concert Cloenda - 15è Festival San Miguel Mas i Mas

Palau de la Música Catalana - Barcelona Ciutat
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
La cloenda del San Miguel Mas i Mas Festival estarà en mans d'una autèntica llegenda, avalada per 37 anys d'història i considerada una de les bandes fundacionals de l'anomenat acid jazz, els britànics Incognito.
Creada l'any 1981 per Jean-Paul `Bluey' Maunick i Paul `Tubbs' Williams com una progressió del funk, soul i jazz dels setanta, la formació ha sabut mantenir-se al peu del canó com una referència absoluta del gènere durant gairebé quatre dècades.
Després de marcar una època durant el final del segle passat, Incognito va entrar en el nou mil·lenni amb la voluntat decidida d'adaptar l'esperit i l'essència de la seva denominació d'origen als nous temps. Amb més de disset discos al llarg de la seva trajectòria queda constància de la seva evolució i de la complicitat de col·laboradors tan especials com George Duke, Chaka Khan, Vanessa Haynes i Mario Biondi, entre molts d'altres. Sota les directrius dels seus membres fundadors i amb la secció de ritme renovada, Incognito ofereix uns directes impecables on el passat s'aboca a un present excitant i es projecta cap a un futur farcit de noves expectatives.
CONDICIONS

  • Venda d'entrades amb descompte al 30% fins el dia 30 d'abril de 2017.

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació