3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra

  • Auditori Teatre Espai Ter - Torroella de Montgrí
10€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

TROBADES DE MÚSICA MEDITERRÀNIA

En el marc de les XII Trobades de Música Mediterrània que organitza el Museu de la Mediterrània, us presentem el concert de BGKO - Barcelona Gipsy balKan Orchestra, una formació internacional que després de nombroses actuacions arreu d'Europa i a casa nostra, s'ha convertit en un referent de la música ètnica a Barcelona amb una notable projecció internacional.

El BGKO interpreta la música tradicional balcànica i dels gitanos i jueus de l'est d'Europa, amb una gran passió i destacada personalitat, amb un so únic i contemporani que prové de la seva incansable i apassionada exploració sobre els timbres i sabors de la tradició klezmer, romaní i de la música balcànica. Una amalgama multiètnica que va més enllà dels seus confins geogràfics i es nodreix de totes aquelles tradicions històriques que han habitat alguna vegada aquestes terres: jueus ashkenazi i sefardites, gitanos, otomans, àrabs, entre d'altres.

Al mateix temps, el grup s'ha enriquit gràcies a les diferents influències artístiques de cadascun dels membres i s'ha deixat inspirar per l'escena barcelonina: des dels temes llatinoamericans, tradicionals catalans, italians, grecs, russos i de l'orient mitjà, fins al so vibrant del jazz, el flamenc, el jazz manouche i el rockabilly.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Sandra Sangiao (veu Catalunya) Mattia Schirosa (acordió Itàlia) Ivan Kovacevic (contrabaix Sèrbia) Julien Chanal (guitarra França) Stelios Togias (percussió Grècia) Joaquín Gil (clarinet Màlaga) i Oleksandr Sora (violí Ucraïna).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer Riu Ter, 29
17257 - Torroella de Montgrí

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les teves entrades al 50% al web del TR3SC.
Seients ubicats a la Graderia.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX