3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Homenatge a Queen amb MOMO

Homenatge a Queen amb MOMO

  • Stroika - Manresa
17,65€
14,56€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"The Show Must Go On" va deixar dit Freddie Mercury i això és el que proposa MOMO, la millor banda d'homenatge a Queen d'Europa. Una nova gira, la més ambiciosa de la seva carrera, que portarà a Momo i a la seva banda a recórrer tota la geografia espanyola rendint el seu particular homenatge a QUEEN. Aquesta nova gira manté l'esperit de les anteriors, espectacle, força i molt rock. Presentarà noves revisions dels clàssics més coneguts i d'altres que no tant, amb el particular segell de la banda madrilenya; no imitar a Queen però sí posar el seu esperit en cada directe.

Més de 100 concerts, 70.000 espectadors, el fet d'haver estat l'única banda de parla hispana triada per tocar en la XXIV Convenció de Fans de Queen a Anglaterra i el suport explícit de Brian May que va dir: "Momo és un artista que li hagués encantat a Freddie. Té una descarada qualitat, no coneix la por i canta com el mateix diable" avalen l'espectacle que oferirà Momo en la qual possiblement sigui l'última gira de tribut a Queen que realitzarà la banda, ja que al setembre té previst el llançament del seu segon treball discogràfic propi "Cridaré el teu nom", un àlbum que ens sorprendrà sens dubte.

Amb el profund coneixement del llegat musical que versiona, el que anés triat pel propi Brian May per protagonitzar la versió espanyola del musical We Will Rock You, juntament amb la seva gran banda, malbarataran tot la seva saber fer sobre les taules. La seva impressionant veu farà vibra als assistents als concerts de la gira: "The Show Must Go On", The Ultimate Tour.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Avinguda dels Dolors, 17. Polígon dels Dolors
08243 - Manresa

Stroika
Avinguda dels Dolors, 17. Polígon dels Dolors, 08243 Manresa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Obertura de portes : 22h30
  • Inici del concert: 23h00
  • Majors de 18 anys.
  • La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    El Mazine del TRESC

    COMPARTEIX