fb

Dybbuk

Sala Beckett - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Sixto Paz és una de les companyies residents a la Sala Beckett. Des dels seus inicis, el grup ha estrenat gran part de les seves produccions a la Beckett, on ha anat creixent espectacle rera espectacle.

Després d'estrenar Dybbuk a Temporada Alta, la companyia farà estada a la Sala del Poblenou. Sota la direcció de Pau Roca, ofereix una reflexió a partir d'un fragment de realitat: ficció nascuda de fets i persones reals, de la mateixa manera que van construir la seva darrera producció, l'excel·lent hISTÒRIA. En aquest cas, s'inspiren en Romain Gary, escriptor que els anys 70 va crear un novel·lista fictici. Una reflexió sobre la idea de veritat, frau i ficció.

Sinopsi
Darrera de Dybbuk, nom d'un esperit maligne que segons la tradició jueva té la capacitat de posseir persones, hi trobem la fascinant biografia de l'escriptor francès Romain Gary. Autor prolífic i notablement reconegut, sobretot a França, Gary va convèncer el seu nebot d'abandonar la seva pròpia identitat per assumir la de l'escriptor Émile Ajar. En realitat, Ajar no va existir mai. Només era un pseudònim que Gary emprava per signar novel·les d'èxit i, sobretot, per ordir una de les mistificacions literàries més increïbles de la història.

Sixto Paz
La companyia va néixer l'any 2013 amb voluntat d'arribar per quedar-se. Formada per 7 individus no tots necessàriament lligats al teatre en els seus orígens, tenen clar que el teatre no és tan sols un art sinó també una forma de vida, i per tant, una activitat que ha de ser sostenible. Al llarg de la seva encara curta, però intensa trajectòria han reinventat la relació del teatre amb els espectadors, han promogut diverses iniciatives pel que fa a la manera d'arribar al públic i dialogar amb aquest abans, després i durant la representació. Però sobretot han sabut proposar obres d'actualitat i temes d'interès en cadascun dels seus treballs.

Sixto Paz, companyia resident de la Sala Beckett la temporada 2016-2017

CONDICIONS

Entrades a 12€: funcions del 15 al 19 de febrer
Resta de funcions: 20% de dte (entrades a partir de 14,4€)

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Autor: Jan Vilanova Claudín
Direcció: Pau Roca
Intèrprets: Patrícia Bargalló, Pepo Blasco, Víctor Pi i Pau Roca

Escenografia: Paula Bosch
Il·luminació: Guillem Gelabert
Vestuari: Berta Riera
Música i so: Txume Viader
Disseny cartell: Edu Buch
Fotografia cartell: Francesc Piñol

Ajudant de direcció: Jan Vilanova Claudín
Producció: Gerard Belenes i Adriana Nadal
Màrqueting: David Costa i Maria Antolín

Una coproducció de Sixto Paz, Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia i Temporada Alta 2016

Horari Taquilles: Dues hores abans de començar la funció

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació