fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Dybbuk
Dybbuk
Dybbuk
Dybbuk
Dybbuk

Dybbuk

  • Sala Beckett - Barcelona
18€
14€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Sixto Paz és una de les companyies residents a la Sala Beckett. Des dels seus inicis, el grup ha estrenat gran part de les seves produccions a la Beckett, on ha anat creixent espectacle rera espectacle.

Després d'estrenar Dybbuk a Temporada Alta, la companyia farà estada a la Sala del Poblenou. Sota la direcció de Pau Roca, ofereix una reflexió a partir d'un fragment de realitat: ficció nascuda de fets i persones reals, de la mateixa manera que van construir la seva darrera producció, l'excel·lent hISTÒRIA. En aquest cas, s'inspiren en Romain Gary, escriptor que els anys 70 va crear un novel·lista fictici. Una reflexió sobre la idea de veritat, frau i ficció.

Sinopsi
Què impulsa una persona a crear un dels majors fraus de tots els temps? Un engany genial, un truc de màgia extraordinari pel qual tot un país, França, al llarg de més de sis anys, admirarà i llegirà amb devoció a un escriptor fictici: Émile Ajar. Qui s'amaga, doncs, darrera Ajar? Romain Gary, un escriptor en declivi, cansat de la indiferència i les etiquetes que la crítica li ha col·locat a sobre. Per aquest motiu Gary introdueix la seva pròpia creació a la realitat: li demanarà al seu nebot que encarni a Émile Ajar, un nou escriptor dins el panorama de les lletres franceses. Milions de lectors, grans premis i fins i tot un Oscar marcaran la seva carrera literària. Una història real. El somni de la creació total per fi assolit. Però quin és el preu a pagar per posar la realitat als nostres peus?

Sixto Paz
La companyia va néixer l'any 2013 amb voluntat d'arribar per quedar-se. Formada per 7 individus no tots necessàriament lligats al teatre en els seus orígens, tenen clar que el teatre no és tan sols un art sinó també una forma de vida, i per tant, una activitat que ha de ser sostenible. Al llarg de la seva encara curta, però intensa trajectòria han reinventat la relació del teatre amb els espectadors, han promogut diverses iniciatives pel que fa a la manera d'arribar al públic i dialogar amb aquest abans, després i durant la representació. Però sobretot han sabut proposar obres d'actualitat i temes d'interès en cadascun dels seus treballs.

Sixto Paz, companyia resident de la Sala Beckett la temporada 2016-2017

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer de Pere IV, 228-232
08005 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Resta de funcions: 20% de dte (entrades a partir de 14,4€)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;