fb

Dybbuk

Sala Beckett - Barcelona
 
 
186 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Sixto Paz és una de les companyies residents a la Sala Beckett. Des dels seus inicis, el grup ha estrenat gran part de les seves produccions a la Beckett, on ha anat creixent espectacle rera espectacle.

Després d'estrenar Dybbuk a Temporada Alta, la companyia farà estada a la Sala del Poblenou. Sota la direcció de Pau Roca, ofereix una reflexió a partir d'un fragment de realitat: ficció nascuda de fets i persones reals, de la mateixa manera que van construir la seva darrera producció, l'excel·lent hISTÒRIA. En aquest cas, s'inspiren en Romain Gary, escriptor que els anys 70 va crear un novel·lista fictici. Una reflexió sobre la idea de veritat, frau i ficció.

Sinopsi
Què impulsa una persona a crear un dels majors fraus de tots els temps? Un engany genial, un truc de màgia extraordinari pel qual tot un país, França, al llarg de més de sis anys, admirarà i llegirà amb devoció a un escriptor fictici: Émile Ajar. Qui s'amaga, doncs, darrera Ajar? Romain Gary, un escriptor en declivi, cansat de la indiferència i les etiquetes que la crítica li ha col·locat a sobre. Per aquest motiu Gary introdueix la seva pròpia creació a la realitat: li demanarà al seu nebot que encarni a Émile Ajar, un nou escriptor dins el panorama de les lletres franceses. Milions de lectors, grans premis i fins i tot un Oscar marcaran la seva carrera literària. Una història real. El somni de la creació total per fi assolit. Però quin és el preu a pagar per posar la realitat als nostres peus?

Sixto Paz
La companyia va néixer l'any 2013 amb voluntat d'arribar per quedar-se. Formada per 7 individus no tots necessàriament lligats al teatre en els seus orígens, tenen clar que el teatre no és tan sols un art sinó també una forma de vida, i per tant, una activitat que ha de ser sostenible. Al llarg de la seva encara curta, però intensa trajectòria han reinventat la relació del teatre amb els espectadors, han promogut diverses iniciatives pel que fa a la manera d'arribar al públic i dialogar amb aquest abans, després i durant la representació. Però sobretot han sabut proposar obres d'actualitat i temes d'interès en cadascun dels seus treballs.

Sixto Paz, companyia resident de la Sala Beckett la temporada 2016-2017

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Resta de funcions: 20% de dte (entrades a partir de 14,4€)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Autor: Jan Vilanova Claudín
Direcció: Pau Roca
Intèrprets: Patrícia Bargalló Pepo Blasco Víctor Pi i Pau Roca

Escenografia: Paula Bosch
Il·luminació: Guillem Gelabert
Vestuari: Berta Riera
Música i so: Txume Viader
Disseny cartell: Edu Buch
Fotografia cartell: Francesc Piñol

Ajudant de direcció: Jan Vilanova Claudín
Producció: Gerard Belenes i Adriana Nadal
Màrqueting: David Costa i Maria Antolín

Una coproducció de Sixto Paz Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia i Temporada Alta 2016

Horari Taquilles: Dues hores abans de començar la funció

RECOMANACIONS
Andres
Andres
14 de de març del 2017 a les 09:39h
Una sorpresa molt interessant

A la Beckett sempre fan propostes arriscades i interessants i no ens han decebut. En general tots els actors ho van fer molt bé i ens va agradar especialment l'ús de l'espai i del teló de fons com a clau per entendre el desenvolupament de l'obra. Els meus amics i jo li donem una bona nota.

Marta
Marta
1 de de març del 2017 a les 10:40h
Dybbuk

Molt divertit el fet de suplantar una altra personalitat, però un compromíes també, perquè s'ha de saber mantenir fins al final. A mi em va tocar la Pilar Rahola i va ser tot un plaer!  Una obra plena de matisos i amb una posada en escena exquisida.

Katy
Katy
20 de de febrer del 2017 a les 18:42h
Un altre encert dels Sixtopaz!!

Sempre em sorprenen gratament els de Sixtopaz!

Tot un personatge aquest Romain Gary i la seva història! Bons actors i actriu i posada en escena original a la nova Becket. Aneu-hi!!

Rosa
Rosa
17 de de febrer del 2017 a les 20:55h
DYBBUK

Desconeixia la figura de Romain Gary i la historia de Émile Ajar.i més personatges sortits de l'escriptror, realment sorpranent en va agradar molt per a mi li posso 5 estrellas

Hermínia
Hermínia
16 de de febrer del 2017 a les 13:33h
Un text interessant i molt ben interpretat

El text em va interessar molt i pel què fa a la interpretació trobo que és tot un repte pels actors i l'actriu que el superen perfectament. Endavant.