fb

Saló del Cinema i les sèries 2017

La Farga de l'Hospitalet - L'hospitalet De Llobregat
 
 
316 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Després de l'èxit assolit en el naixement del saló, amb 20.000 assistents que van visitar La Farga, els seus responsables ja tenen molt encarrilada una segona edició amb més força i novetats importants que captaran de ben segur l'atenció del públic, empreses del sector, guionistes, actors i expositors relacionats amb el setè art. Els robots al cinema i les sèries serà l'eix principal del certamen.

De moment ja són 114 els expositors que seran a La Farga des de canals de televisió com COSMO, AXN, Calle 13 o TNT, que faran projeccions en primícia de les seves darreres novetats, a més de tenir espais interactius de les sèries de renom. També hi exposaran des d'empreses de marxandatge, productores, plataformes online, llibreries, festivals de cinema, escoles de cinema, marques fotografia i vídeo amb les darreres novetats, entre d'altres.

Com en la primera edició un dels components destacats del saló seran les diferents xerrades, col·loquis i taules rodones sobre cinema amb personalitats com: Javier Olivares, creador del Ministerio del Tiempo, Kike Maíllo, director d'"Eva i Toro", el director de cinema Juan Cruz, l'actor Roberto Álamo, guanyador d'un Goya, i Mateo Gil, director de ¿Proyecto Lázaro", també guardonat diferents cops amb un Goya. Unes 35 xerrades de temàtiques sobre guió, bandes sonores, robots i cinema, assassins en sèrie en el cinema i les sèries, efectes especials, entre d'altres.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Compra les teves entrades a través del web del Tr3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: 27, 28 i 29 de gener

Horari: Consulta la programació

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del Tr3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació