fb

L'hostalera

Biblioteca de Catalunya - Barcelona
 
 
373 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
De nou, aires italians dins la Biblioteca, taules amb tovalles de quadres, flaires de pasta al ragú i ritmes dels 60's. Un text clàssic, que continua la línea de Teatre d'Art que La Perla 29 ha anat fent i de nou, la col·laboració amb Pau Carrió, antic ajudant de direcció i coneixedor del nostre projecte. Una companyia de set actors, joves i amb ganes, encapçalada per Laura Aubert i David Verdaguer.

Mirandolina porta l'hostal que va heretar del seu pare. Molts dels clients que hi arriben, especialment els homes, acaben rendint-se als seus peus, i molts s'hi estan molt més temps del que esperaven. Una tarda n'arriba un que sembla no voler saber-ne res i Mirandolina decideix fer-lo caure. A partir d'aquí arrenca una lluita entre dos bèsties tocades per la passió, l'amor i el joc de la seducció. Una comèdia plena de preguntes sobre el sexe, l'enamorament, l'amor¿ on comença un i acaba l'altre? Els sabem diferenciar quan un o l'altre ens arrosseguen? I si no ens arrosseguen? Què és això que tothom diu que experimenta amb un mateix nom però amb mil matisos diferents? Un joc ple de plaers, música i menjar.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Text: Carlo Goldoni
Versió i direcció: Pau Carrió

Repartiment:
Laura Aubert
David Verdaguer
Júlia Barceló
Javier Beltrán
Jordi Oriol
Alba Pujol
Marc Rodríguez

Escenografia: Sebastià Brosa
Ajudants d'escenografia: Taísa Campos i Ximena Rubio
Il·luminació: Raimon Rius
Arranjaments musicals: Arnau Vallvé
Vestuari: Sílvia Delagneau
Caracterització: Helena Fenoy
Perruqueria: Marta Ferrer
Construcció d'escenografia: Xarli i Ou
Ajudant de direcció: Marc Serra
Assistent de direcció en pràctiques: Jordi Ciurana
Alumna en pràctiques de l'IT d'escenografia i vestuari: Macarena Palacios
Proveïdor de macarrons: Pere CarrióRegidoria: Anna CuscóCap tècnic: Cesc PastorTècnic de funcions: Juan BonéFotografia: David Ruano / Bito CelsAtenció al públic: Núria Ubiergo i Laura TorresUna producció de La Perla 29

RECOMANACIONS
Josep
Josep
21 de de gener del 2017 a les 13:08h
Un imprescindible

Un cop més a la Biblioteca de Catalunya, La Perla29 ens ha sorprès amb aquesta comèdia de Carlo Goldoni adaptada i dirigida magnífica i de forma mil·limètrica perPau Carrió No em vull estendre explicant el guió, només dir que es tracta d'embolics amorosos però amb un rerefons ple de reflexions que crec heu de descobrir anant a veure-la. Ahh però si creieu que només aneu al teatre esteu equivocats, aneu a fer un viatge a Itàlia i us allotjareu a un Hostal on us tenen preparada una festa on passareu una vetllada de la qual jo no recordo en temps haver rigut i gaudit tant de valent . Fantàstica l'escenografia que ha convertit la Biblioteca en un Hostal i substituint les grades per taules i on a part de veure l'espectacle, els propis actors serveixen uns molt bons macarrons i vi als espectadors. Genial l'orquestrina formada pels propis actors interpretant temes italians dels anys 60. Un dels motius que fa que l'el pùblic s'ho passi bé en una comèdia, és veure que als actors en escena tambè ho fan, i això és exactament el que passa en aquest cas. Tots sense excepció i cada un en el seu personatge estan esplèndits, Laura Aubert (Mirandolina), David Verdaguer, ( Riprafratta), , Javier Beltran (Marquès Forlipopoli), Marc Rodrìguez (Conde Albafiorita), Jordi Oriol ( Fabrizio) i Alba Pujol i Júlia Barceló (nobles i actrius)., tot i que voldria destacar a Javier Beltran que clava el paper de Marquès. Recomanable no, IMPRSCINDIBLE i us aconsello que si no teniu l'entrada us doneu pressa perquè ja hi ha diversos dìas exhaurits. Sens dubte serà un altre èxit d'aquesta temporada

Conrad
Conrad
20 de de gener del 2017 a les 13:52h
Obra alegre i refrescant - No us la perdeu

Si voleu anar al teatre a desconnectar una mica aquesta és una molt bona tria.

Durant 2 hores et traslladen a una Locanda italiana a on es canta, es toca música i es respira bon ambient en tot moment.

Asegut en una taula del Ristorante vas veient com transcorre l'obra amb unes interpretacions impecables.

No hi ha millor manera per experimentar quelcom proper a la felicitat!

Maria Mercedes
Maria Mercedes
19 de de gener del 2017 a les 15:14h
Un "divertimento"

Posada en escèna mol original, bona intrepretació i obra per passar una estona mol abgradable. Mol recomenable.

Olga
Olga
18 de de gener del 2017 a les 15:32h
UNA ESCENOGRAFIA MOOOLT ORIGINAL!!!!!

L'obra és molt divertida i els actors fan "tots els papers de l'auca" amb molta professionalitat. I "el detall" de la cassola de macarrons.... una genialitat.

 

Cati
Cati
18 de de gener del 2017 a les 18:30h
L'HOSTALERA

Em va agradar moltíssim,tots els actors estan formidables a més a més tots toquen algun instrument i canten, en fi que passes dues hores molt agradables amb la sorpresa del sopar de macarrons i un vi que estava força bé, la llàstima són les cadires plegables de fusta que per a les persones una mica grans són molt incòmodes.La funció MOLT RECOMANABLE

Roser
Roser
18 de de gener del 2017 a les 16:57h
SORPRENENT !!!

Molt divertit. En principi vas a veure un clàssic i et troves amb molt més del que esperaves. Els artistes complertissims i la Biblioteca de Catalunya, no es poden deixar perdre. 

Luis Miguel
Luis Miguel
18 de de gener del 2017 a les 15:14h
...al dente

 Una posada en escena trencadora que et submergeix directament en la trama, actrius i actors perfectament integrats i Goldoni i la pasta .... al dente.

LLuïsa
LLuïsa
18 de de gener del 2017 a les 13:45h

Genial. Una escenografia fantàstica, molt bons actors que et fan passar una estona divertida, amb la sensació total de trobar-te dins l'hostal de Mirandolina. Molt recomanable.

Felicidad
Felicidad
18 de de gener del 2017 a les 13:10h

fantastica entot desde la posada am ascena als artistas

tot am general matricula incluin al sopa del macarrons bunisims

una obra excelent  fantastis una abrazada felicitat garcia

Jesus
Jesus
13 de de gener del 2017 a les 04:46h
UNA COMÈDIA DIVERTIDÍSSIMA I AMB SORPRESA !!!

Només afegir que ja tinc entrades i estic frissant per veure-la sencera.