fb

Cartas de amor

Teatre Poliorama - Barcelona
 
 
272 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
L'obra es centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Makepeace Ladd III, que, sentats l'un al costat de l'altre davant les seves respectives taules o escriptoris, llegeixen en veu alta les notes, cartes i postals en les que durant quasi 50 anys s'expliquen esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

Andrew Makepeace Ladd III i Melissa Gardner, ambdós nascuts en una família rica i de bona posició, són amics de la infància, i la seva correspondència comença amb una targeta d'agraïment per un aniversari, i continua amb postals des dels seus destins d'estiueig. Es succeeixen cartes en les que es manifesta una atracció mútua, al llarg del seu periple en internats i universitats. Mentre que Andy estudia lleis a Yale amb excel·lents notes, Melissa va de col·legi en col·legi suspenent. Mentre que Andy se'n va a la guerra, Melissa es casa, però el seu nexe amb Andy roman fort i manté el contacte fins i tot quan aquest es casa, es converteix en advocat d'èxit, es fica en política i, finalment, és escollit per al Senat dels Estats Units. Mentrestant, amb un matrimoni destrossat, Mellisa flirteja amb l'art i els gigolos, beu més del que hauria i es veu separada dels seus fills. Amb el temps, ella i Andy tenen una breu aventura amorosa, però ja és massa tard per a ells.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Promoció amb entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Amb
Julia Gutiérrez Caba
Miguel Rellán

Equip Artístic
Adaptació i direcció David Serrano
Il·luminació Ion Aníbal
Escenografia Mónica Boromello
Producció Executiva Lola Graiño
Direcció de Producció Ana Jelin

Presentació: Exclusiu

Horari Taquilles:
De dimarts a dissabte, de 17 a 20 h. Diumenges, de 17 h. fins l'inici de la funció

RECOMANACIONS
15 de de març del 2017 a les 13:56h
GRAN TEXT PER UNES INTERPRETACIONS EXCEL.LENTS

Els actors molt encertats i el text que t'atrapa de principi a final.

Anna Maria
Anna Maria
15 de de març del 2017 a les 13:06h
sublim!

Fantàstica interpretació i posada en escena. La pell de gallina al final de l'obra amb el públic dret i un aplaudiment de reconeixement a la feina ben feta d'aquests dos fantàstics actor i actriu.