fb

José González - 18è Festival Mil·lenni

Teatre Tívoli - Barcelona
 
 
98 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Cantautor hipnòtic en la seva més pura essència

Després de triomfar a les edicions del 2009 i el 2011 del Festival Mil·lenni i al passat Festival Jardins Pedralbes, José González torna en solitari. D'ascendència argentina, nacionalitat sueca i llengua anglesa, és un cantautor atípic que ha generat adhesions incondicionals en àmbits molt diversos.

La seva música es pot escoltar a festivals indies, sèries de televisió o anuncis publicitaris. Amb una sobrietat i elegància emparentada amb el folk de clàssics com Nick Drake, John Martyn o Pentangle, l'estil 'fingerpicking' que aplica a la seva guitarra acústica i una veu angelical, aconsegueix crear belles melodies que floten en un lirisme vaporós. Als seus concerts, a més de les cançons dels seus 3 àlbums acostuma a incloure versions de Massive Attack ('Teardrop'), Kylie Minogue ('Hand On Your Heart') o Arthur Russell ('This Is How We Walk On The Moon').

CONDICIONS

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: De 17 a 21 h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació