fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona - Tardes al Palau

Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona - Tardes al Palau

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
20€ - 16€
25%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Fundada a Barcelona el 1983, té el títol de Cobla Ciutat de Barcelona, atorgat per l'Ajuntament d'aquesta ciutat, des del 1997.
Conrea tots els àmbits del repertori propi de la cobla, si bé, des de la seva fundació, ha manifestat la voluntat ferma d'atendre específicament la música de concert, amb la programació reiterada d'obres de referència, obres oblidades i música de nova creació. Ha actuat a totes les comarques de Catalunya i de la Catalunya Nord, i participa habitualment en les manifestacions sardanistes més rellevants. Ha tingut una presència reiterada a diversos festivals internacionals de música (com el Grec, Peralada, el Vendrell, Sant Feliu de Guíxols o Rialp) i fou la formació titular del cicle de concerts Cobla, Cor i Dansa del Palau de la Música Catalana.
Va ser cobla titular de la Temporada de Música per a Cobla de l'Auditori de Barcelona, impulsada per la Cobla Sant Jordi a redós del seu vint-i-cinquè aniversari.
També ha actuat al Gran Teatre del Liceu i als principals auditoris de Catalunya, així com a Alemanya, Gran Bretanya, Itàlia, França i els Estats Units.
Participa en els programes del Servei Educatiu del Palau de la Música Catalana des de finals de la dècada dels noranta, i actualment ho fa amb l'espectacle Cobla 2.0.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

 

 

COMPARTEIX

;