fb

Un cap d'any amb 'El despertar de la primavera'

Teatre Gaudi Barcelona - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA (Spring Awakening) és un musical pop rock que tracta sobre l'amor adolescent, la repressió, la por, l'abús de poder i la incomprensió. Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s'obstina a amagar i ratllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D'altra banda, la dolça Wendla que fracassa en l'intent que la seva mare li expliqui com s'engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

El musical ha aconseguit commoure espectadors d'arreu del món des de la seva estrena l'any 2006 a l'Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, ha tingut diverses produccions internacionals, i s'ha estrenat en escenaris de Nova York (Broadway), Londres (West End), Viena, Buenos Aires, diverses gires pels Estat Units i pel Regne Unit¿ i ara, Barcelona. La producció original de Broadway l'any 2006, va guanyar 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk.

L'espectacle, que conté 19 números musicals, estarà dirigit per Marc Vilavella (Homes Foscos, Mar i Cel, la Barni Teatre), la coreografia serà d'Ariadna Peya (Cia. Les Impuxibles, Grease, el musical), la direcció musical de Gustavo Llull (Poe de Dagoll Dagom, Operación Triunfo) i la traducció catalana de David Pintó (MARES I FILLES i HOMES FOSCOS). Jordi Bulbena (TeatreNacional de Catalunya, Teatre Lliure, Comediants) crearà l'escenografia i el vestuari.

CONDICIONS

Funció especial de Fi d'Any: 33€ (inclou cava, raïm i cotilló)

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Direcció: Marc Vilavella
Direcció musical: Gustavo Llull
Ajudant de direcció: Eva Serrasolsas
Coreografia: Ariadna Peya
Adaptació catalana: David Pintó
Intèrprets:Bittor Fernández Clara Gispert Marc Flynn Elisabet Molet Eloi Gómez Roc Bernadí Mireia Coma Àlex Sanz Clara Solé Marc Udina Jana Gómez Dídac Flores  Laura Daza.
Amb la col·laboració de: Mingo Ràfols Roser Batalla

Producció: Teatre Gaudí i Origen ProduccionsPresentació: Exclusiu

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació