fb

L'Odissea catalana a Òpera Samfaina - Sessions exclusives TR3SC

Opera Samfaina - Barcelona
 
 
253 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

L'ODISSEA CATALANA, UNA EXPERIÈNCIA SENSORIAL ÚNICA
Creada per FRAN ALEU i els GERMANS ROCA

Noves dates disponibles!


L'Odissea catalana és l'última proposta que ha estrenat Òpera Samfaina, el nou espai enogastronòmic i cultural al cor de Barcelona.

Es tracta d'un projecte inèdit ideat per Franc Aleu i els Germans Roca, que ofereix un espectacle sensorial envoltant, a través d'una pel·lícula d'animació protagonitzada per l'avatar digital de Jordi Roca. És un nou concepte d'espectacle, on gastronomia i art es fonen en una experiència innovadora.

En aquesta sala, de forma circular i totalment aïllada del exterior, 16 comensals gaudeixen d'aquesta fantàstica història mentre mariden una acurada tria de 6 vins de Denominacions d'Origen catalanes maridats amb uns selecció de productes catalans. L'Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu posen música a aquesta experiència única amb la interpretació d'una banda sonora singular amb intervencions tan destacades com les d'Òscar Dalmau, Anna Moliner, Marc Parrot, Pep Cruz, Pau Riba, Peyu i les Divinas. Al capdavant de la música i la lletra s'hi troba Marc Parrot, amb la col·laboració de Franc Aleu i Jordi Soler.

Cal afegir, també, que els beneficis de la participació dels germans Roca en aquesta aventura es destinaran a Metges Sense Fronteres. A més, dues terceres parts de la plantilla d'Òpera Samfaina prové d'entitats socials que promouen la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d'exclusió social amb la voluntat de revertir el valor afegit d'aquest projecte empresarial i artístic, no únicament en l'oferta cultural de la ciutat, sinó també en el teixit social dels barris i de l'impuls de diverses iniciatives solidàries, en el marc també del Projecte Social del Liceu.

No deixis escapar aquesta oportunitat exclusiva per gaudir d'un autèntic regal per als sentits!

CONDICIONS

Només 16 places disponibles per cada sessió!

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Exclusiu

Dates:

Dijous 22 de desembre - EXHAURIT
Dijous 29 de desembre
Dijous 12 de generHorari: 19:00h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació