fb

L'Odissea catalana a Òpera Samfaina

Opera Samfaina - Barcelona
 
 
437 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

L'ODISSEA CATALANA, UNA EXPERIÈNCIA SENSORIAL ÚNICA
Creada per FRAN ALEU i els GERMANS ROCA

Noves dates disponibles!


L'Odissea catalana és l'última proposta que ha estrenat Òpera Samfaina, el nou espai enogastronòmic i cultural al cor de Barcelona.

Es tracta d'un projecte inèdit ideat per Franc Aleu i els Germans Roca, que ofereix un espectacle sensorial envoltant, a través d'una pel·lícula d'animació protagonitzada per l'avatar digital de Jordi Roca. És un nou concepte d'espectacle, on gastronomia i art es fonen en una experiència innovadora.

En aquesta sala, de forma circular i totalment aïllada del exterior, 16 comensals gaudeixen d'aquesta fantàstica història mentre mariden una acurada tria de 6 vins de Denominacions d'Origen catalanes maridats amb uns selecció de productes catalans. L'Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu posen música a aquesta experiència única amb la interpretació d'una banda sonora singular amb intervencions tan destacades com les d'Òscar Dalmau, Anna Moliner, Marc Parrot, Pep Cruz, Pau Riba, Peyu i les Divinas. Al capdavant de la música i la lletra s'hi troba Marc Parrot, amb la col·laboració de Franc Aleu i Jordi Soler.

Cal afegir, també, que els beneficis de la participació dels germans Roca en aquesta aventura es destinaran a Metges Sense Fronteres. A més, dues terceres parts de la plantilla d'Òpera Samfaina prové d'entitats socials que promouen la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d'exclusió social amb la voluntat de revertir el valor afegit d'aquest projecte empresarial i artístic, no únicament en l'oferta cultural de la ciutat, sinó també en el teixit social dels barris i de l'impuls de diverses iniciatives solidàries, en el marc també del Projecte Social del Liceu.

No deixis escapar aquesta oportunitat exclusiva per gaudir d'un autèntic regal per als sentits!

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Només 16 places disponibles per cada sessió!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Exclusiu

Dates:

Dijous 22 de desembre - EXHAURIT
Dijous 29 de desembre - EXHAURIT
Dijous 12 de gener - EXHAURIT
Dimecres 22 de febrerHorari: 19:00h

RECOMANACIONS
Josefina
Josefina
24 de de desembre del 2016 a les 10:16h
UNA BONA EXPERIÈNCIA

Una experiència diferent, original i espectacular. El film en 360º, imatges per tot arreu, la degustació de vins i aliments catalans, la història com a fil conductor .... tot està genial. Només hi vam trobar un cosa negativa, la durada. Una mica massa curta la experiència i una mica massa ràpida la història cap al final. Esperem que amb el temps això millori perque volem repetir.

Mercè
Mercè
23 de de desembre del 2016 a les 14:50h
REALMENT ROCAMBOLESC

Un espectacle per la vista i les papil.les gustatives. Per el meu gust li falta mitja hora més, però en definitiva...SENSACIONAL!!