fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La desaparició de Wendy
La desaparició de Wendy

La desaparició de Wendy

  • Sala Beckett - Barcelona
20€
16€
Finalitzada
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Vols descobrir els secrets de la nova Sala Beckett? El dia 17 a les 19h Toni Casares, director de la sala, ens descobreix els secrets de la nova Beckett al Poble Nou. Reserva plaça clicant: AQUÍ 

L'obra:
Josep Maria Benet i Jornet és l'autor indiscutible del teatre català contemporani. És la figura que enllaça dues èpoques i dues generacions.

El seu teatre és una invitació a deixar-se sorprendre per temes i personatges que, lluny dels tòpics, dels falsos heroïsmes i dels llocs comuns, ens confronten amb la fragilitat i petitesa de la condició humana.

La Sala Beckett vol fer públic el seu reconeixement a l'autor i engega la nova etapa amb una de les seves obres més agosarades: La desaparició de Wendy. Un joc pervers sobre els records, l'imaginari col·lectiu i la moral establerta, a través de l'homenatge al teatre, l'espai de les il·lusions i la màgia compartida.

A La desaparició de Wendy, una companyia de teatre és a punt de començar la representació infantil de l'obra Peter Pan quan un problema amb els decorats els obliga a fer un canvi sobtat de repertori; caldrà distorsionar una mica l'argument¿

La desorientació dels actors, que s'han quedat sense el seu personatge o han d'improvisar ràpidament noves situacions fa que emergeixin totes les contradiccions dels contes i els mites de la nostra infantesa.

Oriol Broggi a la direcció, amb un equip artístic i d'intèrprets ideal per a l'ocasió, en són els artífexs.

S'aixeca el teló!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts escèniques    Altres

ADREÇA

Carrer de Pere IV, 228-232
08005 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

 

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;