fb
Casa de les Punxes + vermut

Casa de les Punxes + vermut

Casa de Les Punxes - Barcelona
 
  (Valoració mitjana: 3)
1485 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM

La Casa de les Punxes és un dels edificis més emblemàtics de Barcelona, a la vegada que clau per entendre el moviment del modernisme català. El monument va ser construït al 1905 per l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch, i va ser comissionat per la familia Terradas.

La Casa de les Punxes, que no ha estat mai oberta al públic fins el passat 5 d'agost del 2016, us ofereix un pack de visita guiada amb un vermut al Matalaranya, la vermuteria de la Casa. Amb aquest tiquet podreu gaudir d'un vermut abans o després de descobrir què s'amaga dins aquesta joia arquitectònica.

La visita guiada comença a la cantonada del carrer Rosselló amb l'Avinguda Diagonal, on s'explicarà la història de la Casa i els elements decoratius de la façana. També podreu entrar a una de les porteries antigues. Un cop dins la Casa visitareu el terrat, on podreu entrar a les seves 6 punxes i descobrir més sobre la vida i obres de l'arquitecte Puig i Cadafalch. Al pis noble veureu una projecció de la llegenda de Sant Jordi, i a les següents sales podreu veure terres originals, així com sostres decorats i vitralls originals. La visita guiada dura 1.30h aproximadament.

CONDICIONS

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 1h 30 min aprox

Dates: Consulta les sessions

Horari: Consulta les sessions

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

RECOMANACIONS