3/5
Sense recomanacions Interessa a  
The New Raemon & McEnroe - RazzLive 16è Aniversari

The New Raemon & McEnroe - RazzLive 16è Aniversari

  • Razzmatazz - Barcelona
12€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

The New Raemon i McEnroe estaran presentat el seu àlbum en col·laboració Lluvia i truenos el proper 9 de desembre a la sala Razzmatazz, dins del seu proper 16è aniversari.

Lluvia i truenos, amb sortida prevista per al proper 11 de novembre a Subterfuge, es compon de dotze cançons: sis de Ramón Rodríguez (The New Raemon) i sis de Ricardo Lezón (McEnroe) gravades als estudis La Mina de Sevilla durant la primavera del 2016, amb Raúl Pérez a les tasques de producció.

Ramón Rodríguez és l'home hirsut que s'amaga després de The New Raemon, va estar abans al capdavant de les bandes Madee i Ghouls'n'Ghosts i que ha publicat més de vint referències discogràfiques des de 2002; entre elles els aclamats A propósito de Garfunkel (Bcore, 2008) i Oh, Trencaglaç (Bcore, 2014). És també responsable del segell independent Cydonia i ocasional productor musical (va produir els dos últims discos de Manos de Topo). The New Raemon és un artista propens al treball col·laboratiu, així ho demostren els seus discos al costat de Francisco Nixon i Ricardo Vicente, Martí Sales i Maria Rodés o la seva recent unió amb Ricardo Lezón (McEnroe). Tipus inquiet, fora del musical presenta al costat de Guillamino el programa de ràdio Bonus Cracks a iCat.cat i escriu còmics. Ha publicat dos còmics fins a la data: el autobiogràfic Absències (Astiberri, 2012) i recentment Alfa, Beta, Bronson (Edicions La Cúpula).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX