3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Nada Surf - RazzLive 16è Aniversari

Nada Surf - RazzLive 16è Aniversari

  • Razzmatazz - Barcelona
20€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Els novaiorquesos Nada Surf presentaran el seu nou disc 'You Know Who You Are' a Barcelona a Razzmatazz celebrant el seu 16è aniversari.

Al desembre de 2015 acomiadàvem l'any amb una gran notícia: l'anunci per part de Nada Surf d'un nou disc per a principis de març del 2016 i una gira per Espanya per a la primavera. Un gran disc (així, en majúscules) que per fi va arribar el 4 de març a les botigues i plataformes digitals de tot el planeta.  

Al llarg d'aquests mesos d'espera hem pogut gaudir d'alguns avenços com el primer single que van estrenar Believe You're Mini o Cold to see clear, que a més venia en format de videoclip i que ens va deixar entreveure com es poden anar les coses de mare durant una presentació en una grisa oficina (amb power point inclòs).

Els tres components de Nada Surf (Matthew Caws, cantant i guitarrista, Daniel Lorca, a la baixa i Ira Elliot, bateria) porten ja més de dotze anys tocant junts. Han sobreviscut a l'èxit sobtat d'un gran segell i al letargia inevitable del dia després, perseverant per superar els obstacles que haurien enfonsat a un grup menys resistent, per convertir-se finalment en una de les bandes nord-americanes més genuïnament independents. L'experiència no ha fet més que enriquir el seu treball, aportant serietat al contingut i lleugeresa a la seva presentació. Conservar l'honestedat -i, sovint, la passió- s'ha convertit en el seu modus operandi. Lorca, que va conèixer a Caws a l'escola primària, explica: 'Quan Mateu i jo vam decidir formar la nostra pròpia banda i cantar, vam establir una sèrie de normes. Una d'elles va ser que no cantaríem amb cap tipus d'afectació, sinó tal com parlàvem. Una altra va ser que escriuríem sobre coses properes a nosaltres i sobre les nostres vides'.

En aquest nou treball s'uneix a Nada Surf, Doug Gillard com a segona guitarra, passant de trio a ser oficialment un quartet.

Amb 5 àlbums gravats en 10 anys i havent girat amb ells per tot el planeta, el 2012 van decidir prendre un descans. Al gener de 2015 quan Caws va publicar a Facebook que el següent disc estava gairebé fet, la notícia va tenir una gran acollida pels seus fans.

Després del parèntesi posterior a la llarga gira de The Stars Are In different to Astronomy, You Know Who You Llauri es pot considerar la col·lecció més representativa de les dues dècades de carrera del grup. Les deu cançons que conté capturen totes les facetes de la banda alhora que ofereixen elements que s'aparten del que escoltat prèviament al catàleg de Nada Surf

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX