3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Elyella Djs - RazzLive 16è Aniversari

Elyella Djs - RazzLive 16è Aniversari

  • Razzmatazz - Barcelona
13€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Elyella Djs tenen la mania de crear una impactant arquitectura sònica construïda amb fonaments de electróncia, murs de pop i rock i en la teulada, pur espectacle que trenca amb qualsevol pla.

Amb Elyella Djs, el món comparteix somriures, explora les noves propostes musicals i recorda les que van marcar el passat recent ... i els bons moments acaben quan completen les seves sessions.

Aquest duo s'atreveix des de la cabina a jugar amb els sentiments dels assistents a través de l'experimentació de diferents llenguatges musicals, es mostren imprevisibles, no els importa marcar el ritme cardíac del públic.

Adulteren les cançons, tal com les coneixem, per arribar a encaixar la part musical amb un concepte de mescles propi. Tenen aquest feeling, aquesta passió per la música i l'habilitat de comunicar a un tu o a un vosaltres multitudinari. Assimilen els sons més frescos de l'escena indie i de la electónica, sense posar barreres als seus subestils i llocs de procedència, els passen pels seus equips i els deixen anar fent-los créixer, portant-los a una dimensió que només es pot entendre quan els tens cara a cara . Barregen les cançons i remixes d'una manera nova, excitant i fins i tot exquisidament estranya.

Des que comencessin la seva carrera al 2009, no els ha importat quin estil musical s'hagi creuat en el seu camí, ja que ells filtren cada beat amb la seva ànima perquè el públic ho senti com una cosa personal.

Els qui hagin pogut prendre el pols d'aquest duo, hauran sentit com els seus peus es movien non stop amb les seves barreges i hauran corejat fins a l'infinit els grans temes que surten d'una selecció exquisida.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX